Genel

Samsung Galaxy Note 6’nın Teknik Özellikleri Açığa Kavuştu!

SlashGear tarafından Galaxy Note 6 ve kavisli ekran tasarımlı versiyonun da karşımıza çıkması beklenen tüm özellikleri paylaşıma çıktı. Samsung’un yeni Galaxy Note 6 modelinin yeni nesil iPhone modeliyle birlikte kıyasıya şekilde mücadele sürecine gireceğini internet üzerinde çok kez görmüştük.

SlashGear’dan gelen haberlere göre Galaxy Note 6’nın iPhone’a, Piyasada ki tüm telefonlara karşı gelecek özellikleri açıklandı. Yapılan iddialarda öncelikle Galaxy Note 6’nın Galaxy S serilerinde karşımıza çıktığı gibi kavisli versiyonunu olabileceğinden bahsediliyor. Tasarımsal olarak bir önceki modellerine göre çok daha fazla değişikliğin olmayacağını açıklayarak her iki cihazın özellikleri aynı yapıda olacağını SlashGear vurguladı.

SlashGear’den gelen açıklamaların devamında edinilen bilgelerin hiçbir şekilde resmi olmadığını fakat kaynaklarının çok güçlü olduğunu dile getiriyor. Son zamanlarda cihazlarla ilgili olarak gerçekleştirmiş oldukları söylenti olarak çıkartığı haberlerinin gerçeklik payının çok yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Şimdi ise sırasıyla ürünlerin teknik özelliklerine bakalım.

Samsung Galaxy Note 6

galaxy-note-6-ne-zaman-geliyor[1]

Yaklaşık olarak 5.8” büyüklüğünde ve 1440 x 2560 piksel değerinde Super AMOLED ekran, Snapdragon 820 ve Exynos 8890 değerinde ki işlemci bulunuyor. 6GB RAM ve 4K video kaydı sağlayabilen 12MP çözünürlüğünde ve 5MP çözünürlüğünden oluşan ön kamera gücünü 4.000 mAh değerinde ki bataryadan sağlıyor. Ürünün boyutuna gelecek olursak 153 x 75 x 7.8mm değerlerinde.

Samsung Galaxy Note 6 Edge

Genel olarak Galaxy Note 6 versiyonu ile arasında yoğun bir farkı bulunmayan Note 6 Edge’nin özellikleri Note 6 ile aynı durumda. Bu nedenle ortada farklı teknik özellikleri olmadığından dolayı teknik özelliklerin hepsini yazmıyorum.

samsung-galaxy-note-6-likely-to-be-powered-by-a-monstrous-6gb-ram[1]

İki cihazı kıyaslama yapacak olursak aralarında tek far 0.1” değerinde ki ekran farkının olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz. Özelliklerin dışında piyasaya çıkacak olan yeni Note serisi ile birlikte Samsung Pen’in işlevsel olarak çok daha büyük bir kitleye hitap edeceği söyleniyor. Standart olarak fonksiyonların dışında üründe ne gibi özelliklerin olacağı merak konusu. Ürünün fiyatı hakkında ise henüz bir söylenti bulunmuyor.

office 2016 satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir