Genel İncelemeler

Nexus 5X, İPhone 6s’e Göre Daha Hızlı

Apple ve Nexus markalarının kapışması. İphone modelinin son serisi olan “ iphone 6s “ tüm zamanların en çok dikkat çeken özelliklerine sahip telefonu. Nexus 5X Modeli de “ Google” tabanlı bir telefon. Telefon özelliği ve işletim hızına kadar elbette iPhone daha sağlam. Ama bir özelliği var ki, Nexus bu konuda iPhone 6s modelini geride bıraktı. Bu bir test olarak yapıldı ve ortaya çıkan bu inanılmaz sonuçta herkesi şaşırttı.

Nexus 5X Parmak Okuyucu Hızı

Parmak okumak iPhone modelinde geliştirilen bir özellik. Ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çılan Nexus 5X modeli, bu konuda markayı geçmesiyle adından söz ettirdi. Tek dokunuşla daha hızlı ana ekranın gelmesi bu telefonla mümkün. iPhone 6s modelinde, Animasyon yoğunluğundan dolayı böyle bir yavaşlık iPhone 6s modelinde mevcut. Ama hızı kesinlikle markanın kendi piyasasıyla karşılaştırma yapmayın.Tasarımı bakımından çok ilgi çeken” Nexus 5X,” işletim sistemi ve Android Marshmallow kullanmasıyla da çok şaşırttı. Nexus modelinde, ayrıca Kamera fonksiyonların yanında, Çift sensörlü ayarlarda mevcut.

Parmak İzi Okuyucu bakımından iPhone 6s modelini geçmesi, telefon uzmanları tarafından şaşırtan bir olay. Bu olaydan sonra Parmak Okuyucuya sahip olmak isteyenlerin tamda zamanıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir