Genel

Microsoft’dan Metal Çerçeveli ve Uygun Fiyatlı Telefon

Microsoft’dan Metal Çerçeveli ve Uygun Fiyatlı Telefon

Bir dünya devi olarak bilinen  Microsoft,  yeni üst düzey akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL’ı 6 Ekim tarihinden itibaren tanıtımına başlanılacağını daha önceden siz değerli okurlarımıza belirtmiştik. Bununla beraber Microsoft’un, Microsoft Band 2 ve Microsoft Surface Pro 4 adlı cihazlarının da tanıtılması beklentiler arasında. Ancak yakında tanıtımının yapılması beklenen başka bir cihaz daha olduğu bilgilerimiz dahilinde.

GSMArena’nın yayınladığı haberde, Microsoft’un Lumia 550 isimli yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı belirtildi. Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip olacak olan model, aynı Lumia 930’da olduğu gibi metal çerçeveye sahip olacak. Bununla beraber fiyatıyla da tıpkı Lumia 830 ‘Bütçe dostu amiral gemisi’ gibi bir model alacak.

Ayrıca Windows 10 Mobile işletim sistemini deneyimlemek isteyenler için cihazın fiyatıyla iyi bir seçenek sunulacak. Kısacası Windows 10 Mobile işletim sistemini denemek isteyenler için bunun iyi bir fırsat olduğu aşikar. Şimdilik cihazın fiyatı belirlenmemiştir. Fakat ilerleyen zamanlarda konuyla ilgili yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

One thought on “Microsoft’dan Metal Çerçeveli ve Uygun Fiyatlı Telefon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir