Genel

MİCROSOFT LUMİA 550 SATIŞA SUNULDU

MİCROSOFT LUMİA 550 SATIŞA SUNULDU

MİCROSOFT LUMİA 550 SATIŞA SUNULDU
Her marka farklı seviyelerde rekabet edebilmek amacı ile özel cihazlar sunmaktadır. Bunlar arasına her gün bir yenisi ekleniyor. Bu alanda yeni bir model olarak Microsoft Lumia 550 satışa sunuldu. Giriş seviyesinde bir telefon olan bu model pek çok ülkede artık piyasalarda bulunmaktadır. Ekim ayında yapılan tanıtımlarda üst düzey özelliklerdeki telefonlarını tanıtan Microsoft, Lumia 950, 950XL modellerinin yanında Lumia 550’ye aitte bilgiler vermişti. Birkaç ay öncesinden sipariş almaya başlayan firma birkaç önce Lumia 550’yi satışa sundu. Amerika da 139 dolar olması beklenen fiyatı, Avrupa’da ise 139 Euro üzerinden satışa sunulacak ve kur üzerinden hesaplandığında ülkemizde 430 tl gibi bir rakamdan satışa sunulacağı düşünülebilir.

MİCROSOFT LUMİA 550 SATIŞA SUNULDU

Ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı henüz tam olarak bilinmese de gelen teknoloji haberlerine göre Aralık ya da Ocak ayından itibaren ülkemiz piyasalarında olabileceği söylenmektedir. Lumia 950 modellerinin de aynı dönemlerde ülkemizde satışa sunulacağı bekleniyor. 5 İnç ekran özelliğine sahip olacak olan Lumia 550 Gorilla Glass 3 kaplı HD çözünürlüklü ekran özelliklerine sahip olmaktadır. Dört çekirdekli Snapdragon 210 yonga setine sahip olması beklenen cihazda 1 GB ram özellikleri bekleniyor. 8 GB dahili depolama alanında micro Sd kart desteği de verilmektedir. 5 mp arka kamerasına karşılık 2 mp ön kamerası ile de giriş seviyesindeki kullanıcılar ve fiyat aralığında tercih edecekler için oldukça şık bir telefon olmaktadır.

MİCROSOFT LUMİA 550 SATIŞA SUNULDU

İşletim sistemi olarak tahmin edildiği üzere Windows 10 Mobile işletim sistemi desteği verilmekte ve pil kapasitesine baktığımızda ise 2100 mAH kapasiteli bir pil kapasitesi görülmektedir. Yapılan teknoloji incelemelerinde giriş seviyesine göre oldukça kaliteli bir telefon olarak piyasalara çıkması beklenen bu telefonun ülkemizde nasıl bir Pazar payına sahip olacağı da merak konusu olmaktadır.

MİCROSOFT LUMİA 550 SATIŞA SUNULDU
MİCROSOFT LUMİA 550 SATIŞA SUNULDU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir