Genel

Korsan Oyunculuğun Sonu Mu Geliyor?

Korsan Oyunculuğun Sonu Mu Geliyor, Yaygın olarak ülkemizde aktif olan korsan oyunculuğun sonu mu geliyor? Korsan oyunculuk bilindiği üzere bizim ülkemizde fazlasıyla yaygın fakat gelişen teknolojiyle birlikte korsan oyunculuğun sonu mu geldi? 3DM korsan oyunculuk hakkında ne diyor?

Bahsettiğimiz 3DM kim? Ne yapıyor? 3DM, Dünya’nın en büyük ve en popüler güvenlik sistemi olan Electronic Arts’ın sistemine sızmış ve bu güvenlik sistemini deaktif yapmış bir korsan oyunculuk şirketidir. Süre gelen zaman içerisinde bu şirket kendisini geliştirerek insanlara ücretli oyunları ücretsiz bir şekilde sunan bir kaç hacker’dan oluşuyor. 3DM’nin aldığı yeni bir karar ve patronunun söylediği yeni bir açıklamaya göre artık korsan oyunculuk için hizmet sunmayacaklarını söylediler. Peki şimdi ne olacak? yani korsan oyunculuk tamamen bitti mi? Bizce korsan oyunculuğun artık sonu geldi! Diğer şirketler veya hackerlar crack yapmaya devam edebilir ama 3DM kadar başarılı olamazlar zira Electronic Arts’ın güvenlik sistemini sadece 3DM deaktif yapabilmişti!

Korsan Oyunculuğun Sonu Mu Geliyor, 3DM’nin piyasadan çekilmesiyle birlikte son durum ne olacak? Hep birlikte göreceğiz. Diğer bir yandan artık insanlar orjinal oyunlara yöneliyorlar çünkü steam’ın hayatımıza girmesiyle birlikte Aral game tüm hakkını kaybetti yani Steam sayesinde tüm oyunlara düşük ücretlere sahip olabiliyoruz.

Korsan Oyunculuğun Sonu Mu Geliyor, Şimdi ise tüm gözler torrent sitelerine çevrildi. Bakalım korsan oyunculukta son nokta ne olacak? veya korsan oyunculuk artık bitecek mi? Belkide yeni bir şirket veya korsan ortaya çıkarak yeni oyunların cracklerini sunmaya devam edecek. Hep birlikte bunların hepsini göreceğiz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir