Genel

iPhone 7’lerde kulaklık girişi olmayacak

iphone 7 kulaklık girişi olmayacak

2016 yılı sonuna doğru tanıtılması düşünülen iphone 7 hakkındaki bilgileri ve özellikleri hakkında açıklanan raporlar hız kesmiyor. iphone 7 kulaklık kulaklık olmaması kullanıcıları isyan ettirdi.

Yapılan en son açıklamalara göre, Apple’ın kullanıcılarına daha ince ve pili daha büyük bir iphone tanıtılacağı söyleniyor. Ancak belki de en önemlisi, iphone’un bizlere sunacağı değil, telefonunda kullanmayacağı bir özellik.

iphone 7’nin üzerinde anlatılanlara göre 3.5mm’lik kulaklık girişinin olmayacağına dair dedikodular giderek artıyor. İlk olarak 2015 Kasım ayında ortaya atılan bu iddia, şimdi ismi gizlenen önemli bir kaynak tarafından daha güçlü bir şekilde ortaya atıldı. Apple’ın bu şekilde bir değişiklik yapması, normal olarak 3.5mm jakla bağlayacağınız tüm cihazlar için bir Lightning adaptörü kullanmak zorunda kalacağımız anlamına geliyor

2016 YILINDA SU GEÇİRMEZ iPHONE GELİYOR

iphone 7 kulaklık girişinin olmaması farklı aksesuarlara gereksinimi artıracağından belki birçok kullanıcının hoşuna gitmeyecek, ancak daha kullanışlı hafif,  ince ve belki de su geçirmez bir iphone, bu sayede gerçeğe dönüşecek.

iphone7 fiyati Özellikleri
iphone7 fiyati Özellikleri

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir