Genel

İPHONE 6S TÜRKİYE SATIŞ TARİHİ ERTELENDİ

İphone 6s ve 6s Plus modellerinin büyük merakla beklendiği ülkemizde satış tarihin ertelenmesi oldukça büyük bir sürpriz oldu. Önceki haberlerde Eylül ayının sonlarında satışa sunulacağı açıklanan cihazların satış tarihi değiştirildi. Yeni İphone 6s Türkiye satış tarihi ise 23 Ekim’e ertelendi.
Henüz erteleme ile alakalı bir açıklama yapmayan Apple, yaptığı erteleme kararı ile bir hafta geç Türkiye piyasalarında yer alacaktır. Genel kanı ise stokların yetmediği şeklinde olmakta ve talebin karşılanmaması nedeni ile ertelemenin yapılmış olabileceği düşünülmektedir. Bu olay sonrasında teknoloji haberlerinde İmac modelinin piyasaya sunulduğu belirtilmektedir. Esas ses getiren olay ise satışta olan Macbook gibi ürünlere gelen yüksek oranlı zam olmaktadır.
indir
Uygulanan zamların İphone 6s modellerine yansıtılmayacağı söylenmiştir. Son zamanlarda teknoloji incelemelerinde de sıkça gördüğümüz cihaz, ülkemizde gümüş, uzay grisi, altın renkleri ile sunulacaktır. 16, 64, 128 gb modellerinde farklı fiyatlar bulunacaktır. 3000 TL’den başlayan en düşük fiyat aralıkları depolama alanı tercihlerine göre de değişecektir.

One thought on “İPHONE 6S TÜRKİYE SATIŞ TARİHİ ERTELENDİ

  1. İPHONE 6S TÜRKİYE SATIŞ TARİHİ ERTELENDİ faydalı bir makale olmuş, Yalçın Doğan Elinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir