Genel İncelemeler Teknoloji

İOS 9.1 YAYINLANDI

Apple son günlerde oldukça aktif çalışmalar içerisinde olmakta ve arka arkaya güncellemeler yayınlamaktadır. Son olarak İos 9.1 yayınlandı. Bir önceki sürümü 9. 0. 2 olan İos işletim sisteminde pek çok sorun gideren Apple, yine pek çok sorunu çözmüş olarak yeni bir sürümle kullanıcılarının karşısına çıkmışa benziyor.
Bir önceki sürümde İMessage aktivasyonu, İCloud yedeklemesi ve hücresel veri kullanımında pek çok sorun çözüme ulaşmıştır. İos 9.1’de ise Live Photo hareketleri otomatik olarak kaydetmemekte, 150’den fazla emojileri karakteri gelmekte, müzik- fotoğraflar- safari hatta arama gibi tüm özelliklerde de geliştirilmiş performanslar dikkat çeken yenilikleri arasındadır. Takvim uygulamasında ay görüntüsü olmayacak, game center’ın başlatılmasını engelleyen sorunlar olmayacak ve bazı uygulamalarında içeriklerinin büyütüldüğü görülmektedir.
Bunların yanında İos 9.1’de bazı operatörlerde etkinleştirme sorunları yaşanmakta idi. gaziantep bayan escort Yeni versiyon ile bu sorunlarda giderilmiş olmaktadır. Cihazınızda bu yeni güncellemeyi görmek için ayarlar kısmından girerek genel kategorisi altında yazılım güncelleme kısmına giderek sisteminizi güncelleyebilir ve sorunlardan arındırılmış yeni sürümü anında kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir