Genel

GOOGLE CHROME 48 BETA SÜRÜMÜ YENİ ÖZELLLİKLER

GOOGLE CHROME 48 BETA SÜRÜMÜ YENİ ÖZELLLİKLER

İnternet tarayıcıları arasında en popüler kullanımlara sahip olan Chrome, kendini yenilmeye devam ediyor. Google Chrome 48 Beta sürümü yeni özelliklerle geliyor, haberleri de 48. Sürümünün beta sürümü ile çıkış yaptığını ayrıntısı olmaktadır. Yeni özelliklerle Google yine farkını ortaya koyacak gibi görünüyor. Özellikle geliştiriciler için özel yeniliklere sahip olan Chrome, Android kullanıcıları için de pratik yepyeni özellikler getiriyor.
Uygulama ve web ayrımı sunması ile geliştiriciler Chrome 48 sürümünde kendileri için kişiselleştirebilecek ve kendi istedikleri butonları ekleyebilecekler. Yayınlayacağınız örnek ve uygulamayı farklı sayfalar olarak görebilecek ve karşılaştırabileceksiniz. Bu durumun yanında hava durumu uyarıları da olacak olan sistemde taksi çağırma için hatırlatıcı bir sistem olacağı belirtiliyor. Gelen teknoloji haberlerinde gelen bildirimlerin de otomatik olarak silinebileceği de söylenmektedir. Basit bir özellik olarak görülse de günlük olarak Chrome 350 milyon push notification geldiği düşünülürse sistemin oldukça önemli bir yükten kurtarılabileceği istanbul escort söylenebilir. Mobil sürümde gelen yenilikler arasında ise kullanıcının bağlantı hızını tespit etmesi ve bu bağlantılar için uygun kaynakları sağlayabilmesi özelliği bulunmaktadır. Özellikle gelişmekte olan ülkelerde bu özelliğin kullandıkları uygulamadan tam verim alabilmeleri için önemli olduğu söylenebilir.
Android uygulamalarda aynı zamanda Chromecast hatta Google CAst uyumlu cihazlarda da görüntüleme desteği sunacaktır. Özellikle geliştiriciler telefonlarında büyük ekran kullandıklarında projektör modlarını aktif hale getirebilecektir. Yapılan teknoloji incelemelerinde kullanıcılar için önemli bir performans artışı beklenmektedir. Google Chrome bu yeni sürüm ile birlikte 48 adet beta sürümü elde etmiş olacaktır. Play store üzerinden bu sürümlere erişebilme imkanı sunulmakta ve son sürümün betasının ise 2 ay sonra final versiyonunun play storeden indirilebilecek hale geleceği söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir