Genel İncelemeler

FiFA 16 İnceleme

FİFA 15 Oyunu oyuncular tarafından tam not almıştı. Oynarken büyük bir zevk alıyorduk. Ama şimdi daha donanımlısı ve daha özeliklisi olan FİFA 16 piyasaya çıktı. FİFA serisinin en son güncellenmiş hali olan FİFA 16, görse ve taktiksel açıdan mükemmel seviyede tasarlanmış. Oyunda birçok yeni özelliğin yanı sıra, Kontrol tuşlarıyla da oynanarak, en son sürümün yer aldığı görsel bir şölen yaratılmak istenmiş. Bunda da ciddi anlamda başarılı olunmuş. Daha hoş oyun oynama ve ayar bakımından da ciddi değişimler oyuna eklenmiş.
Görüntü ve Ekran
Görüntü olarak aslında FİFA 15 serisinde kullanılan İşletim grafik özelliği kullanılmış. Ama renklendirme çalışması çok hoş yapıldığından, oyunu oynarken renk düzenlemesi gerçekten direkt olarak kendini hissettiriyor. Grafik olarak zaten oyuncuların sanki gerçek yüzleri ve hareketleri oyuna geçmiş durumda. Golden sonra sevinmeleri bile oyunun ne kadar gerçekçi olduğunun bir kanıtı.
Ses ve Müzik
Oyunda kullanılan Müzikler her zaman güzel ve özenle seçilenler olur. FİFA 16 serisinde de bu durum değişmemiş ve yine en güzel şarkılar Oyun içinde kullanılmış. Gerçek maçlarda yapılan Tezahuratların aynısı İkonlanmış. Maç sırasında, sanki kendinizi stadyum da bağırıyormuş gibi coşkulu hissedeceksiniz.
Oynanış Özellikleri
Oyunun Kontrol tuş ayarlarında maksimum bir değişim yapılmış. Yani, oyunu oynarken ilk olarak Oyun çok “ Yavaş” diyeceksiniz. Zaten forumlarda da oyunlar ilgili olumsuz eleştiri durumu bu. Ama bu özellik aslında çok amaçlı düşünülmüş. Oyun yavaş ama oyuncuların hareketleri ve oyunu süzme becerileri çok sağlam olarak ayarlanmış durumda. Bu özellik sayesinde, oyunu oynarken pas atma, geriye dönme, pozisyon alma gibi durumları çok ayarlı bir şekilde süzmüş olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir