Genel

EFSANE ŞEKİLDE RENKLİ GECE GÖRÜŞÜ SAĞLAYAN KAMERA:X27

X27 camera

EFSANE ŞEKİLDE RENKLİ GECE GÖRÜŞÜ SAĞLAYAN KAMERA : X27

                Günümüz teknolojileri içerisinde cihazlar kullanıcı hataları ve ortam olumsuzlukları eklenen özelliklerle ortadan kaldırılabiliyor. Gece çekim yapmak herkesin malumu oldukça zordur. Bu alanda efsane şeklide renkli gece görüşü sağlayan kamera : X27 piyasalara çıkmış durumdadır. Askeri alanda ve güvenlik sistemleri üzerinde çalışmaları olduğu bilinen Las Vegas merkezli bir firma gece görüşü alanında resmen çığır açarak renkli kareler çekebiliyor. kamera : X27 adı verilen kamera karanlık ortamlarda çekebildiği renkli karelerle adından çokça söz ettireceğe benzemektedir.

50 mm f/1,2 lense sahip olan kamera geceleri bile gündüz ışığı altında resimler çekebiliyor. Bu alanda Japon firmalar Canon ve Komamura’nın benzer özelliklerinin olduğu bilinmekte ancak bu yeni cihazın çok daha sağlam özelliklerde olduğu söylenebilir. Fotoğraf yanında gece görüşü ile videolar çekebilmekte ve gelen teknoloji haberlerinde bu efsane başarının ardından ISO değeri olduğunu söylemek zor olmuyor. Kamera özelliklerine bakıldığında 10 mp bir kamera özelliği dikkatlerden kaçmıyor ve günlük hayatta oldukça normal bir biçimde kullanılabiliyor.

Kamera hakkında fiyat bilgisi bulunmuyor. Daha çok askeri alanlarda kullanılması gündemde olmakta ve ticari alanda bu markayı görebilmek şu anlık çokta mümkün gibi görünmemektedir. Bunun yanında yapılan teknoloji incelemelerinde oldukça başarılı bulunan marka ve normal kameraların gece görüşü özelliklerinde siyah- beyaz hayalet gibi çıkan renklerin artık daha renkli olması da ticari alanda da bu tip kameraları görebileceğimizin bir işareti olabilir. Piyasa da pek çok kameranın bu alanda çokta başarılı olduğu söylenemez. Bu nedenle firmaların bu yeni teknolojiyi kullanarak ileride çok daha mükemmel özelliklerde akıllı telefonlar ve kameralar sunabileceği düşünülebilir. Sürekli ilerleyen teknoloji her geçen gün çok daha ulaşılmaz sanılan hedeflere ulaşmakta ve her defasında kendini aşarak çok daha mükemmel düzeylere ulaşmaktadır.

X27 camera
X27

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir