Genel İncelemeler

Dead Man Oyununa Türkçe Özellik

Evet Dead Man Oyununa Türkçe Özellik eklendi. Çıktığı günlerde oynamak için sabırsızlanan ve oynandığı zaman da bağımlık yapan oyun Dead Man, şimdi yeni özellikleriyle geliyor. Oyun içinde iyileştirme yapılarak yeni bir “ Yaması” yayınlanan oyunda, bizim içinde sürpriz bir özellik var. Dead Man oyununa Türkçe Özellik geldi. Bu sayede artık kullanıcılar Türkçe menüler sayesinde oyunu daha iyi oynayacak. Bununla kalmadı. Oyun içinde değişiklikler ve daha yeni araçlar eklenerek, oyunun kanunu bir anda değişti. Oyun çoklu oyuncu seçenekleriyle oynanırken, Grafik düzenlemelerinde de daha çok yenilik sahne aldı.

Dead Man Grafik Düzenleme

Oyunda öylesine derin bir uğraş verildi ki, Grafik çalışmalarıyla beraber oyun daha güzel hale geldi. Ayrıca oyun içinde yer alan görüntüler 3D Formatına getirilerek, oyunu oynarken çok daha eğlenceli bir hal alması sağlanmış oldu. Bütün bu özellikler sayesinde oyun yenilikçi ve daha düzgün bir şekle büründü.

Çoklu Oyuncu Seçenekleri ve Türkçe Yaman

Dead Man oyununa Çoklu oyuncu özelliği gelirken, aynı zamanda Türkçe olan yeni yamasıyla beraber oyun çok daha etkileyici bir hal aldı. Bu özellikleri sayesinde oyun içinde çok daha yeni ve çok daha fark edilen özellikler de kendini gösterdi. Dead Man oyununu artık önceki halinden çok daha yeni ve çok daha üstün performans özelliklerine göre oynayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir