Genel İncelemeler

BlackBerry Priv Yeni Modeli Piyasada

Marka uzun zamandır değişik ve ses getirecek olan bir telefon üzerinde çalışmaktaydı, bu çalışmayı BlackBerry Priv Modeli ile piyasaya çıktı. Bu telefon Akıllı telefon piyasasına ses getirmesinin yanı sıra, daha uzun kullanma özelliği ve daha çok kapasite sayesinde harika bir deneyim sunmak için çalışmalar devam etmeliydi. Blackberry Priv, sonunda piyasaya çıktı. Göze çarpan özelliklerine bakacak olursak;

5.3 İnç Ekranı, ilk değişik özellik. Aşağıya doğru direkt yatay bir şekilde telefonun uzanma şekli var. Marka kendi özelliği olan klavyeden yine vazgeçmedi. Ama bu sefer daha şık bir tasarımla, klavyeyi adeta onardı ve süsledi. 1080P HD Ekran çözünürlük kalitesi ve daha FULL HD Video çekim özelliğiyle beraber, telefon bu sefer gerçekten sağlam geldi.

18MP Kamera özelliği de, daha önceki modellerine oranla üst düzey bir telefon olduğunu bir kez daha gösterdi. Görüntü  odaklanması ve görüntüyü HD olarak çevirme gibi özellikleri sayesinde, birçok modelde olmayan özelliği de bu telefona taşımayı başardı marka.

3GB RAM donanıma sahip olan markanın bu modelinde, işletim sistemi olarak çok daha gelişmiş bir hız teknolojisi kullanılmış. 32 GB hafıza özelliğine çıkma kapasitesi de söz konusu. Ayrıca MİCRO SD Kartı sayesinde, 200 GB alana kadar dosya saklama özelliği de telefon getirilen bir başka mükemmel özellik.

BlackBerry Priv yeni modeliyle beraber, uzun zamandır yapmak istediği bir modeli hayata geçirmiş oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir