Genel

Bang And Olufsen BeoPlay A6 Detaylı İnceleme

Firmanın geliştirmiş olduğu yeni ürün evdeki mobilyaları tamamlayan bir aksesuar olarak piyasaya sunulmuş. BeoPlay A6, Üzerinde barındırmış odluğu kavisli yapı tasarımı sayesinde bulunduğu odayı tamamen dolduracak seviyede güçlü bir ses kalitesine sahip.

Bang & Olufsen, Çoğunlukla lüks sistemleri aynı zaman da televizyonlarıyla akıllarda kalsa bile son yıllarda daha da uygun fiyata sahip olan ses ve görüntü ürünleriyle adından söz ettiriyor. Bang & Olufsen Play model ailesinin yeni üyelerini genişleten aynı zaman da bu model serisinde oldukça güçlü bir ses yapısına yer veren firma, Yeni iddiası ile birlikte piyasaya BeoPlay A6 ile emin adımlarla girmek istiyor.

Derin Kavisli Tasarımlar

Bang-Olufsen-BeoPlay-A6-00[1]

Bang & Olufsen, Piyasa içerisinde satışa çıkan ses sistemlerinden tamamen farklı ir görünüme sahip BeoPlay A6 ile birlikte çoğunlukla olduğu gibi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Üzerinde barındırmış olduğu kavisli tasarımıyla birlikte büyük bir boyutta bumerangı andıran hoparlör, Üzerinde minimalist tasarım etkilerini de barındırıyor.

Geliştirilen ürünün ön tarafına baktığımızda hoparlöre ait olan sürücüler görülemiyor. Nedeni ise; Danimarka kökenli tekstil tasarım firması Kvadrat ile birlikte yapmış olduğu iş birliği sürecinde Bang & Olufsen, Yeni hoparlöründe Kvadrat’ın etkili ürünlerin kullanıyor. Kullanıma çıkan kumaş ise sürücülerin görünmesini büyük bir oranda engel oluyor.

Performans

beoplay-a6-40[1]

Piyasaya sürülen hoparlörün bağlantı seçenekleri ürünün alt kısmında boy gösteriyor. USB, Ethernet, Kulaklık aynı zamanda güç girişleri gibi yapıların haricinde hoparlörün üzerinde üç farklı kullanıma çıkan tuşlar bulunuyor. Hoparlör, Duvara monte edildiği gibi bir diğer yandan da masada da konumlandırılıyor. Gerçekleştirilen testler sürecinde farklı müzik türlerinde oldukça başarı sağlayan BeoPlay A6, Kullanıcıları büyülemeyi başarıyor.

Detaylar

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz gibi üzerinde barındırmış odluğu kavisli tasarım ile birlikte BeoPlay A6, Sıra dışı bir görüntüye sahip. Duvarda kullanmak için de aparat geliştiren firma, Ürünü istediğiniz her konumda kullanmanıza yardımcı oluyor. Üzerinde taşımış olduğu mobilya tasarım yapısıyla evinizde ki eşyalarda sırıtmadan rahatlıkla kullanıma çıkıyor.

beoplay-a6-544[1]

Dokunmatik ekranı ile standart olarak ses açma, ses kapama, parça durdurma ya da parçayı değiştirme gibi işlemleri kapasitif ekran üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Ürünün dışında bulunan kumaş renklerinin arasında açık gri, koyu gri, koyu gül aynı zaman da tozlu mavi olmak üzere farklı seçimler bulunuyor.

Tenik Özellikleri

Geliştirilen ürünün boyutu 536 x 298 x 144MM değerinde olurken 4.2 kilogram ağırlık, Bluetooth 4.0, AirPlay, DLNA, Spotify Connection, Wi-Fi 802.11B/N, Ethernet aynı zamanda standart güç girişlerini üzerinde barındıran BeoPlay A6’nın satış fiyatı 3.850 TL değerinde.

mcafee satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir