Genel

ASUS ZenFone 3’ün Tasarım Detayları Resmi Olarak Ortaya Çıktı!

Asus’un yeni akıllı telefon kategorisi olan Zenfone 3 bugün firmanın yayınlamış odluğu bir video içeriğinde kullanıcıların karşısına çıktı. Tayvan kökenli elektronik üreticisi olan Asus’un 30 Mayıs 2016 tarihinde Computex fuarı içerisinde resmi olarak tanıtıma sunmayı hazırlandığı Asus Zenfone 3 sürümü için gün içerisinde yayınlanan yeni bir videoda detaylar ilk defa ortaya çıktı.

Asus’un YouTube kanalı üzerinde yayınlandığı yeni video üzerinde cihazın tasarım tüm detayları net olarak görülüyor. Çoğu Asus kullanıcının tasarımından şikâyetçi olduğu Zenfone 2 modellerinden sonra Asus akıllarda kaldığı üzere yeni cihazlarında büyük bir şekilde tasarımda değişikliğe gitmiş.

Asus Zenfone 2 serisinde plastik kasa, Kalın yapısı ve ağrı olması sonucundan güç tuşu ürünün en tepe noktasında yer alması sonucunda tasarım açısından birçok eleştiri alıyordu. Kullanıcıların bu yorumlarından hemen sonra tasarım hatalarını kabul eden firma, Geliştirdiği yeni Zenfone 3 ailesinden çok daha etkili ive ergonomik bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkacak gibi duruyor.

Yeni Zenfone 3 Serisinde Neler Değişti?

asus%20zenfone%203[1]

Yayıma çıkan video üzerinde yer aldığı gibi Asus kullanıcıların yapmış odluğu yorumları dikkate alarak Zenfone 3 sürümünde güç tuşunu cihazın üst kısmı yerine kasanın yan tarafına yerleştiriyor. Güç tuşu üzerine koyduğu parmak izi okuyucusu sayesinde güvenlik özelliğini bir adım daha öne taşıyor. Ürünün arka tarafına baktığımız da ise LED Flaş ve Lazer otofokus gibi sensörler bulunuyor.

Yeni Zenfone 3 Serisinde Özellikler Neler?

Asus Zenfone 3 ürününde tasarımın dışında teknik özellikler cihazın başarısını bir adım daha öne taşıyor. Henüz ürünün tüm teknik özellikleri internet ortamına sızdırılmış durumda değil fakat ortaya atılan bilgilere göre yeni Zenfone 3 ürününde Intel Atom işlemcilerin dışında Qualcomm firmasının geliştirmiş olduğu bir işlemciden gücünü alacak. Cihaz üzerinde USB Type-C girişi ve 16MP OIS destekli bir arka kamera de bulunacak.

Yukarıdaki paragraflarda dile getirdiğimiz gibi 30 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek olan Computex 2016 fuarında tanıtıma çıkacak Asus Zenfone 3 modelin dışında Zenfone 3 Deluxe ve Zenfone 3 Max gibi farklı modellerde lanse edilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir