Genel

Android Kullanıcıların Cihazında Yer Vermesi Gereken 3 Uygulama!

Google’ın geliştirmiş olduğu Android yazılımında mutlaka kullanılmasına gerektiğini düşündüğümüz üç önemli uygulamayı sizler için bir araya getirdik. Çoğu kişinin bildiği gibi Android yazılımı iOS ve Windows Phone’a göre çok daha özgür olmasıyla kullanıcıların beğenisini çekmeyi başarır. Bu noktada sizlere büyük bir oranda kullanım kolaylığı sağlayacak ve zamanda kazandıracağına inandığımız üç uygulamayı sizlerle paylaşıyoruz.

Doremi

doremi[1]

Doremi Play Store üzerinde oldukça az bilinen uygulamalardan bir tanesi. Fakat müzik zevkinize göre sizi tatmin edecek başarılı uygulama. Çoğu kişinin bildiği gibi Spotify, Deezer gibi farklı servisler ve daha yeni yeni açılan Fizy ile çok rahat ve etkili bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz. Fakat bu servislere aylık bir miktar para vermeniz gerekiyor. Fakat Doremi ile YouTube üzerinden tüm müzikleri rahatlıkla bulabileceğiniz hatta bu müzikleri cihazınıza indirerek, kendinize özgü müzik listeler oluşturabilir ve çok daha iyi işler çıkartabilirsiniz.

quickReply

Çoğu kişinin internet ortamında bildiği giib Google’ın üzerinde çalıştığı yeni Android N ile beraber gelecek olan bir Quick Reply, Yani çabuk yanıtlama özelliği bulunuyor. WhatsApp tarafından yapılan bu özellikler sayesinde uzun zamandır kullanıcılarına ana ekrandan küçük bir mesaj bildirisi yaparak aynı konumdan yanıtlamasına yardımcı oluyordu. quickReply uygulaması tabi çok daha gelişmiş seviyede çünkü ekran kilitli olsa bile gelen mesajları rahatlıkla okuyabilir ve cevaplayabilirsiniz.

The Rock Clock

ios-the-rock-clock[1]

Oldukça başarılı bir aktör olan Dwayne Johnson, Alarm ve motivasyon uygulamasını takipçileri için sundu. Baya kullanışlı bir uygulamalardan bir tanesi olan Rock Clock ile sabahları uyanamama gibi telaşlarınız olmayacak. Çünkü çoğu alarm butonun ertele tarzında butonlar oluyor fakat bu uygulamada erteleme butonu yerine sizlere farklı sorular sorarak alarmı kapatmanıza yol açıyor.

Bu yazımızda sizlere tavsiye ettiğimiz uygulamaları kullanarak telefonunuz ile çok daha etkili işler çıkartabilirsiniz. Özellikle The Rock Clock uygulaması sabahları yataktan uyanmakta zorluk çekenler için çözüm yolu olacağına inanıyorum. Sizin de tavsiye ettiğiniz farklı ve etkili uygulamalar varsa yorum olarak bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir