Genel

  Asus Zenfone 2 Fiyatını Düşürdü

 

                           Asus , geçtiğimiz günlerde Zenfone 2 Laser modelini piyasaya sürmüştü. Yeni model “ Türkiye” satışında biraz pahalı geldi. Telefon tasarımı, özellikleri ve donanımı bakımından gerçekten Asus tarafından üretilen son zamanların yeni nesil akıllı telefonu olarak nitelendirildi. Ancak, özelliklerine baktığımız zaman, “ Akıllı telefon uzmanları” ve markanın hayranları bu fiyatı biraz pahalı buldular. Asus fiyatı “ 899 Tl” olarak belirlemiş, ancak kısa sürede tepki çekti. Asus Zenfone modelinden özellik olarak kullanıcılar daha çok özellik beklemekteydi.  Beklentileri karşılamadığı için, fiyat biraz pahalı geldi.

 

 Zenfone 2 Laser Bazı Özellikleri

 

                          5 İnç ekran  ve Gorilla Glass 4 özelliğine sahipti. Dayanıklılık bakımından gerçekten sağlam.  Dört çekirdekli, Snapdragon işlemciye sahip. 2 GB RAM özelliği bulunmakta. 13 MP Kamerası da biraz beklenti altında kalmıştı. 2 Farklı LED desteği de mevcut.

 

 Güncellenen Yeni Fiyatı

 

                         899 Tl olarak belirlenen fiyat, geçtiğimiz gün 799 Tl  olarak güncellendi. 100 Tl indirim yapıldıktan sonra, tepkiler biraz azaldı. Telefon özellik olarak biraz düşük olsa da, tasarımı, değişik uygulamaları ve inceliğiyle yine de satışı çok olacak bir model.  Kullanıcılar fiyat indiriminden sonra, merakla bekledikleri telefonu artık satın alabilirler.

4 thoughts on “  Asus Zenfone 2 Fiyatını Düşürdü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir