Genel Mobil Teknoloji

APPLE MUSİC’İN ANDROİD UYGULAMASI GÖRÜNDÜ

Apple yeni uygulamaları ile kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Bu alanda Apple Music’in Andorid uygulaması göründü, haberleri gelmeye başladır. Gelen ilk sızıntılarda birkaç ekran görüntüsü bulunmakta ve ilk olarak İos platformlarında kullanılmaya başlanan uygulama kısa süre içerisinde 15 milyon kullanıcıya ulaşmayı başarmıştı.
Bu görüntüleri sızdıran adres seekingAlpha olmakta ve gelen yeni görüntülerle uygulamanın nasıl bir yapıya sahip olduğu anlaşılabilmektedir. Almanca versiyonuna ait olan sızıntı ile uygulamanın ayrıntıları hakkında birkaç fikir edinmek mümkün gibi görünmektedir. Gelen teknoloji haberlerinde İos versiyonu ile benzerlikler olacağı görünmektedir.
Uygulamada radyo, bağlan, yeniler, benim müziğim gibi menüler görünmekte ve yapılacak olan teknoloji incelemeleri de bu başlıklar altında aynı başarılı sonuçları ortaya çıkaracağı düşünülmektedir. İos uygulamasının da sadece birkaç ülke de yayınlandığı belirtilmekte ve Android cihazlar için ne zaman piyasalarda görüleceği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmaktadır. Yaz başlarında İos cihazlarla buluşan uygulamanın Android cihazlar için ne zaman kullanıma hazır olacağı da merak konusu olmaya devam etmektedir.

2 thoughts on “APPLE MUSİC’İN ANDROİD UYGULAMASI GÖRÜNDÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir