Genel

5 Ekim Steve Jobs’un Ölüm Yıldönümü

5 Ekim Steve Jobs’un Ölüm Yıldönümü

Apple’ın CEO’su olan Tim Cook, 5 Ekim 2011 yılında aramızdan ayrılan Apple’ın kurucu ortağı Steve Jobs için duygularını anlattığı bir mektup yazdı.

Mektup Apple çalışanlarına gönderildi. Mektupta, Apple’ın kurucu ortağı Steve Jobs’un oluşturduğu değerlere her daim sadık olacaklarını belirtti. Mektubun bir kısmında, “Jobs’un vizyonu, yaşadığı yılların artık çok ötesinde ve Apple üzerine kurmuş olduğu değerler her daim bizlerle
“5 Eylül Pazartesi Jobs’un aramızdan ayrılışının tam üçüncü yılı. Eminim ki birçoğunuz da Pazartesi günü onu düşünecek… Jobs’ın dünyayı daha iyi bir duruma getirmeye çalıştığı için yaptıklarını takdir etmek adına bir dakika ayıracağınızı umuyorum. Günümüz çocuklar; Jobs’un hayallerini süsleyen cihazlardan, yeni yollar ve yeni bilgiler öğreniyor. Evrendeki en yaratıcı insanlar o cihazlar sayesinde senfoni, pop, jazz vs. şarkıları bestelemek için kullanıyor ve makale mesajlarından şiirlere ve romanlara kadar yazılarını o cihazlarda yazıyorlar. Steve’in iş yaşamındaki çalışmalar, bugün sanatçıların eserlerini yarattıkları kumaş parçalarını oluşturdu.” Jobs’un destanlarını geleceğe ulaştırmamızda yardım ettiğiniz için hepinize minnettarım.

One thought on “5 Ekim Steve Jobs’un Ölüm Yıldönümü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir