Genel

Galaxy S7 Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Galaxy S7 Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Galaxy S7 Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7 cihazının ne zaman tanıtılacağı uzun süredir merak konusu idi. Samsung cihazları kullanmaktan hoşlanan kullanıcıların yeni modellere olan ilgisini bilmeyen yoktur sanıyoruz. Bu markadan başka hiçbir markayı kullanmayan önemli bir kullanıcı kitlesinin oluştuğunu belirtmek istiyoruz. Samsung markası Amiral gemisi modellerini Unpacked ismini verdiği özel etkinliklerde tanıtmakta. Bu yıl aynı geleneğin devam ettiğini görüyoruz.

MicroSD kart desteği ile geleceği tahmin edilen S7 modelinin donanım güncellemeleri ile de bir süre gündemde kalacağı düşünülüyor. Donanım bakımından Snapdragon 820 ve Exynos 8990 işlemcisi kullanan iki farklı versiyonun olacağı da genel görüşler arasında.

Galaxy S7 Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Yabancı platformlardan edinilen bilgilere göre 11 mart tarihinde  satışa sunulacak olan S7 konusunda henüz bazı hususlar netleşmiş değil. İlerleyen zamanlarda hep birlikte neler olacağını görmüş olacağız. Mobil cihaz sektörünün çığ gibi büyüdüğü günümüzde prestijli markaların sektöre yön verdiği ve sundukları cihazlarla sektöre her geçen gün yeni özellikler kazandırıldığı biliniyor. Günlük yaşamın vazgeçilmezleri arasında bulunan mobil cihazlar pek çok ihtiyacı karşılar bir duruma gelmiş durumda. Yapılan ar-ge çalışmaları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler mobil cihazların bu denli geniş gelişimler göstermesine neden olmuştur. Gelişen mobil cihazlar her anlamda memnun ve mutlu etmekte. Samsung markası ile Apple’ın girmiş olduğu rekabet her zaman olduğu gibi devam etmekte ve bir markayı tercih eden kullanıcıların diğer markaya karşı ön yargılı olduğu görülmekte. Medyanın ve internet kanallarının gücü ile iki markanın birbirleri ile kıyasıya rekabete girdiği ve bunu insanlara benimsettiği dikkat çekiyor.

Galaxy S7 Tanıtım Tarihi Açıklandı!
Galaxy S7 Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir