Genel

Google Pixel ve Pixel XL Kullanıcıların Karşısına Android 7.1 ile Çıkacak!

Google firmasının üzerinde çalıştığı yeni telefonları Pixel ve Pixel XL yayınlanan bir rapora göre Android 7.1 ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkacak. Çoğu kişinin hatırlayacağı üzere Google almış olduğu kararlar doğrultusunda Nexus ismini askıya alarak geliştirdiği telefonları Pixel adı altında çıkartacağını internet ortamında açıklamıştı.

Başarılı arama motoru devinin HTC firması ile ortaklığı ile piyasaya çıkış yapacağı Pixel ve Pixel XL isimli yeni modellerin tanıtımı yapılmadan, Cihazlarıyla ilgili olarak oldukça enteresan bilgi geldi. Uzun süre boyunca Google Pixel ve Google Pixel XL’in Android 7.0. Nougat işletim sistemi ile fabrikadan çıkış yapacağı açıklanıyordu fakat LLABTOFER isimli başarılı ROM geliştiricisinin Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre Google’in yeni akıllı telefonları direk Android 7.1 Nougat sürümü ile boy gösterecek.

Google tarafında çok daha öncesinde Android 7.0 sürümünü paylaşmadan cihazlarının bir üst versiyonu ile tüketicilerine sunmayı hedeflememişti. Eğer elde ettiğimiz bilgiler doğru durumdaysa ilk defa farklı bir sürüm farkı yaşanmış olacak. Şuan içerisinde Android 7.1 ve Android 7.0 arasında ne gibi farklıkların bulunduğu net bir şekilde belli değil. Elde edeceğimiz detayları Ekim ayında Google Pixel ve Google Pixel XL’in resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir