Teknoloji

Samsung Ünlü İtalyan Tasarımcı Alessandro Mendini ile anlaştı!

 

Berlin’de düzenlenmiş olan teknoloji fuarı IFA 2015’de Samsung’un resmen tanıttığı modern akıllı saati Galaxy Gear S2 modeli için birçok özel aksesuar üretilecek, haliyle bu aksesuarların özenle seçilmiş tasarımlarla şekil alması gerekiyor. Samsung bu seçiciliğin farkında olduğu için ünlü İtalyan tasarımcı Alessandro Mendini ile anlaştı.

Dev teknoloji firması Samsung’a göre, İtalyan tasarımında önemli rol oynayan Alessandro Mendini’nin Gear S2 için hazırlayacağı aksesuarların piyasada Bursa eskord önemli bir yer alacağını düşünüyor. Aksesuarların değiştirilebilir olmasından dolayı akıllı saat S2’nin bir yaş kısıtlaması yok. Yeni tasarlanacak aksesuarlara özellikle genç nüfusun ilgi göstermesi bekleniyor.

Alessandro Mendini’nin bu anlaşma için yaptığı açıklamasında “Ben akıllı saatleri insanlık tarafından icat edilen en doğru ve en değerli cihazlardan biri olduğuna inanıyorum ve Samsung’un modern teknolojinin yardımıyla bu cihazları başarıyla ileri taşıyacağı düşünüyorum” dedi.

İlerleyen zamanlarda tasarım tarafından gelen artıları ve eksileri hep beraber göreceğiz. Bakalım İtalyan tasarımcı Mendini ortaya neler çıkarabilecek.

One thought on “Samsung Ünlü İtalyan Tasarımcı Alessandro Mendini ile anlaştı!

  1. Samsung Ünlü İtalyan Tasarımcı Alessandro Mendini ile anlaştı! faydalı bir makale olmuş, Yalçın Doğan Elinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir