Genel

Ekranı Kırılan iPhone Değiştirilecek!

Eskiden ne oluyordu? Apple hiç bir türlü kullanıcı hasarlı telefonu almıyordu yani tamir etmek istemiyordu fakat şimdi? Şimdiyse Apple büyük bir değişikliğe giderek ekranı kırılan akıllı telefonlarını tamir etmek yerine bir üst modele indirimli şekilde değiştirecek! İşte sizlere o haberin detayları…

Apple bildiğiniz üzere ekranı kırılan telefonlar için yüksek ücretler istiyordu ve kullanıcılar buna yanaşmıyordu. Apple’a şu soru yönlendirildiğinde ise ”hayır” cevabı geliyordu; ”Bu telefonu yaptırmak yerine bir üst modele geçsek oluyor mu?” Evet, bu soruya karşılık olarak hayır cevabı veriliyordu fakat bu şimdilerde değişerek kullanıcılara ”Evet” cevabı veriliyor.

Apple’ın Belkin ile yaptığı anlaşma sonucunda ekranı kırılan iPhone’lar için indirim yapılarak bir üst modele geçme hakkı sağlanıyor. iPhone 5S için 50 dolar, iPhone 6 için 200 dolar ve iPhone 6S için 250 dolar indirim yapılarak kullanıcı bir üst telefona geçittiriliyor.

Sadece ekran kırığı mı? Hayır. Tuşu bozulmuş olan, dokunmatiği bozulmuş olan her iPhone telefon bu haktan yararlanabilir fakat telefonunuzun üzerine sıvı dökülmüşse bu haktan yararlanamıyorsunuz. Birde hasarlı telefonunuzun değişime uğraması için telefonunuzun diğer özelliklerinin çalışıyor olması gerekiyor yani telefonun belirttiğiniz kısmı hasarlı olacak diğer kısımları rutin bir şekilde görevini yerine getirecek.

Apple’dan bir değişiklik daha var! Belkin ile anlaşma yapan Apple artık Apple Store’larda otomatik bir şekilde telefonunuza ekran koruyucu takan makineler koruyarak telefonunuza kırılmaz ekran cam koruyucu takacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir