Oyunlar

Yeni Spider Man Oyunu Geliyor!

Beyaz perdede yeniden gün yüzüne çıkmayı başaran Örümcek Adam, Oyun sektöründe de hızlı bir giriş yapmaya başlıyor. Sony firması öncülüğünde yaklaşık olarak beş filmlik bir macerasının ardından Marvel’da tekrardan Civil War ve Avengers kadrosuna dahil olmayı başaran Spider Man, Marvel’ın en gözde süper kahramanlarından bir tanesi oldu.

Bu durumda Spider Man Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönüşünü yaptı fakat hakları hala Sony firmasının elinde bulunuyor. Spider Man’ın tekrardan artacak olan bu popülerliğini kendisine avantaj olarak kazandırmak isteyen Sony, Oyun severleri oldukça sevindiren bir haber ile hazırlıklarını yapmayı planlıyor.

Geride bıraktığımız aylar içerisinde oyun geliştiricisi Sucker Punch’ın yeni bir Spider Man oyun üzerinde görev aldığını yönünde bir takım açıklamalar ortaya çıkmıştı. Bu açıklamaların en başında Amazon’a giriş yaptığı söylenen oyunun görselleri de internete sızmıştı. Tabii bu çalışmalardan daha sonra Sony, sahte olduğu yönünde resmi açıklamalar yaparak yeni Spider Man oyunu hakkında yalan haberlerin olduğunu vurguladı.

Fakat açıklamalar tekrardan gün yüzüne çıkmaya başladığında haberlerin bu sefer sahte olmadığı yönündeyiz. 2000 yılından bu yana Sony Entertainment ile görev yapan ve 2011 yılında Sony tarafından dahili kadrosuna geçiren Sucker Punch’ın yeni bir Spider Man oyunu üzerinde görev yaptığını tahmin ediyoruz.

480be6bba907259f-600x400[1]

Ortaya çıkan iddialara yönelik olarak en güçlü kanıt ise Stephen OYoung adlı bir dublör. Pek ço oyun içerisinde hareket yakalama işlemi için görev alan Stephen, CV’sine Untitled Spider Man projesini ekledi. Stephen yeni işvereninde Sony olduğunu belirtti.

Şuanda Spider Man’ın yeni oyunu hakkında elimizde ki bilgiler bunlarla sınırlı durumda. İnternet ortamında dolaşan söylentilerden bir taensi; Oyunu geliştirilen firmanın Sony’nin sahibi olduğu Sucker Punch’ın olması, Olası bir Spider Man oyunun içerisinde PlayStation 4 için özel olarak gelmesi ihtimallerin arasında yer alıyor.

Şuanda internet ortamında dolaşan söylentiler gerçek çıkarsa Sony’nin yeni oyunu Spider Man’ı 14 – 16 Haziran tarihleri arasında olacak E3 2016 etkinliği içerisinde oyunun resmi tanıtımı rahatlıkla görebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir