Yazılım

WHATSAPP’TA 3D TOUCH DESTEĞİ

İphone 6s ve 6s plus piyasanın merakla beklenen cihazları arasında yer almakta ve farklı özellikleri ile kullandığı teknolojilerle adından çokça söz ettirmiştir. Cihazlarda kullanılan 3D Touch teknolojisine bugünlerde diğer uygulamalardan da destek gelmiş olmaktadır. Whatsapp ’ta 3S Touch desteği veren uygulamalar arasında yerini almıştır.
Son güncellemesi ile Android platformlarında yedekleme özelliği getirmiş olmakta ve ardından gelen teknoloji haberlerinde 3D Touch yeniliği duyurulmuş olmaktadır. Uygulamanın güncel hali İphone kullanıcılarına Whatsapp uygulamasını çok pratik bir şekilde kullanabilme imkânı verecektir. Son güncellemenin dikkat çeken bir özelliği daha hataların giderilmiş olmasıdır. Bu sayede program daha yüksek performansla çalışmaktadır.
3D Touch özelliği teknoloji incelemelerinde çok fazla irdelenmiş ve oldukça fazla beğenilmiştir. Pop ve peek hareketlerine anlamına gelen bu özellik cihazın kullanımında ekstra kolaylık sağlamaktadır. Hafifçe basmak peek olmakta ve biraz daha sert basmak pop olmaktadır. Özellik genel olarak süper bir algı özelliği ile üretilmiştir. Bu da ürünün merakla beklenen deneyimleri arasında yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir