Yazılım

İlk Yerli Şifreleme Yazılımı!

Türkiye’nin ilk yerli şifreleme yazılımı Eluvium artık beklentiyi verdi ve piyasaya çıktı.Askerli Standartlar içinde 256 bit şifreleme yapıp en gizli verilere erişimi, 3. taraflar bazından düzenlenmesini ve gözlemlenmesini engelliyor.Veri kaçaklığının önüne geçebilmek adına gelişmekte olan Eluvium sayesinde artık tamamen yerli bir şifreleme yazılımına sahibiz.Eluvium şifreleme yazılımı AES, Serpent, CAST6 ve Twofish gibi güvenilir şifreleme algoritmalarını kullanarak veri güvenliğini sağlayabilmektedir.

Ayrıca Eluvium şifreleme yazılımıyla kombo şifreleme özelliğini kullanarak dosyalarınızın güvenliğini arttırabilirsiniz. Eluvium şifreleme yazılımının en güzel özelliklerinden birisi de herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan şifreleme yapabilme ve dosyaların güvenliğini sağlayabilmek.

Eluvium‘un diğer özellikleri de yazılımın kendi içinde bulunan güncelleme eklentisiyle Eluvium‘a gelen güncellemeleri kolayca yükleyebiliyorsunuz ve Eluvium‘un sahip olduğu dosya koruma modülü de hırsızlık gibi durumlarda veri güvenliği için karşı önlem alabiliyorsunuz. Eluvium şifreleme yazılımında bulunan Disk Wipe özelliği size diskinizde silinmiş olan dosyaları geri kurtarma ve veri kurtarma işlemleri gibi durumların önüne geçme şansı veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir