İncelemeler Teknoloji

YENİ NESİL GALAXY A5’İN ÖZELLİKLERİ GÖRÜNDÜ

Samsung piyasa içerisindeki iddiasını her yeni çıkardığı cihazla devam ettirmektedir. GDXBench’te yeni nesil A5’in özellikleri göründü. Özellikle geçtiğimiz sezonlarda piyasalara sürülen Galaxy A serisi oldukça başarılı bir satış profili çizmişti. Bu başarının üzerine Samsung A modellerinde yenilenmeye gidiyor. Galaxy A5 yenilenecek ilk cihazlar arasında yer alıyor.

GDXBench veri tabanında bugün itibari ile ortaya çıkan Galaxy A5’in ikinci versiyonu yeni nesil özellikler içermektedir. Bu özellikler arasında 5.2 inç ekran ve 1080*1920 ekran çözünürlüğü yer alıyor. Gelen teknoloji haberlerinde SM-510F kodu ile veri tabanında yer alan bu yeni modelin Exynos 7 Octa yonga setini kullanacağı da görülmektedir.

Android 5.1.1 lollipop işletim sistemi ile geleceği görülen bu yeni A5 versiyonunda 2 GB Ram ve 16 GB dâhili hafıza da olacaktır. Yapılacak teknoloji incelemelerinde nasıl puanlar alacağı merak edilen cihazda 13 mp arka ve 5 mp ön kamera özellikleri de yer almaktadır. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da ortaya çıkan bu bilgilerin çok yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir