Donanım Teknoloji

Yeni Lumia Telefonlar

Microsoft’un Lumia 640 serisinden sonra Microsoft ailesini büyütmeye devam ediyor. Yeni Microsoft Lumia telefonlar ekim ayında satışa sunulacağı açıklandı. Microsoft’un merakla beklenen süper yeni amiral gemi modelleri Lumia 950 ve Lumia 950 XL için iddialar ortaya atılmaya başladı üstelik iddialar tarih de içeriyor. Microsoft Lumia 950 serisinin 10 Ekim tarihinde belli olacağı belirtildi. Microsoft Lumia 950 serisinin yanında Surface Pro 4 tabletinin tanıtılması da bekleniyor. Microsoft’un Lumia 950 ailesinden beklenen teknik özellikler şöyle; 5.2 inç boyutunda Full HD ekran, Üçlü LED flaşla desteklenen 20 Megapiksel PureView kamera, Snapdragon 808 işlemci, arttırılabilir hafızayı destekleyen 32 GB depolama alanı, iris tarayıcı, 3000 mAH batarya ce Polikarbonat kasa 5 Megapiksel ön kamera şeklinde sıralayabiliriz.
Microsoft Lumia 950 XL modelinin farkları ise 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD ekran, 3300 mAH büyüklüğünde batarya ve Snapdragon 810, işlemcisi olduğunu şimdiden söyeleyebiliriz.
10 Ekim tarihinde Microsoft’un yapacağı etkinlikte karşımıza daha farklı neler çıkacağını hep beraber bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir