Teknoloji

Xiaomi Resmi Olarak Ülkemizde

Her ne kadar ülkemizde cep telefonlarını yüksek miktarlar versekde Çin‘de bunu yüksek performans/düşük fiyat şeklinde halleden bir çok kullanıcı dostu firma var. Bunlardan bir kaçı olan Meizu, One Plus, Xiaomi. Geçtiğimiz aylarda Meizu markası Türkiye’ye giriş yapmış ve büyük ilgi toplamıştı hatta ürünler stoklarda çabucak tükenmişti. Bu firmalardan bir diğeri ise dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisi olan Xiaomi. Ülkemizde teknoloji severler tarafından bu markaya duyulan sempati ve bir yakınlık var bunun sebebi ise gerçekten iyi Fiyat/Performans ürünleri üretmesi.

Xiaomi, birçok kez ülkemizde ürün satma girişiminde bulunmuş ama firmalarla anlaşmazlıklar yaşadıkları için bunu ertelemişler. Türkiye’deki akıllı telefon pazarı büyüklüğünün farkında olan Çin menşeili firma ülkemize girmeye çabalamış ve bugün itibariyle de başarmışlar.

Diğer ülkelerde de online satış kanallarından satış yapmayı tercih eden Xiaomi ülkemizde de online satış kanalı olan Hepsiburada.com’u tercih ettiler. Resmi olarak satış yapacakları kesinleşen Xiaomi firmasının ne zaman ve hangi modellerle satışa başlayacakları şuan belli değil.

Sosyal medyada kullanıcılar arasında direk bağlantı kuracaklarını ve aracı kullanmayacaklarını söyleyen Xiaomi, kullanıcılarla olan bağın sağlam olacağına işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir