Teknoloji

Office 2021’in Yeni Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı!

Teknoloji devi Microsoft, 5 Ekim’de piyasaya çıkacak Windows 11 için son hız tüm hazırlıklarına devam ediyor. Kullanıcılara en iyi deneyimi ve geri dönüşleri hedefleyen şirket bu konuda kendini geliştirmeye devam ediyor. Şirket yeni Windows ile beraber çıkış yapacak Office 2021’in detaylarını ve fiyatını açıkladı.

Microsoft 365 ile entegrasyon içerisinde olacak yeni Office, gerçek zamanlı birlikte yazma ve OneDrive kullanılarak aynı belge üzerinde ortak çalışmalara izin verebilecek. Ek olarak Windows 11’in bir parçası olarak nitelendirilen entegrasyon özelliği Windows 10 ve macOS kullanıcılarına da sunulacak.

Microsoft 365 ve Office 2021, kişisel kullanım için Microsoft Teams’i içerecek ve görev yönetimini kolaylaştıracak. Microsoft tarafından görsel tasarımları da elden geçirilen yeni Office, değişen renk paleti, daha yumuşak pencere köşeleri ve renkli durum göstergeleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
5 Ekim’de çıkacak Office 2021’in Excel, Word, PowerPoint, OneNote ve Microsoft Teams’i içeren Home ve Student sürümleri 149.99 dolar, Business sürümü ise 249.99 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir