Teknoloji

JBL, LED ekranlı kulaklık özellikleri!

Kablosuz kulaklık teknolojisi her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Şirketler artık birbirlerinin önüne geçebilmek adına kulaklıklarında farklı teknolojiler kullanmaya başladı. Bu markalardan bir tanesi de JBL oldu. JBL yeni kablosuz kulaklık modellerini CES 2023 fuarında sunuyor.

Dünyanın ilk akıllı şarj kutusuna sahip kablosuz kulaklığı

JBL geçtiğimiz yıl ağustos ayında tasarımı ile dikkat çeken TOUR Pro 2 modelini tanıtmıştı. Şarj kutusu üzerindeki 1,45 inçlik LED ekranı ile dikkat çeken kablosuz kulaklık şimdi ise CES 2023 etkinliğinde kendisini gösteriyor.

Akıllı şarj kutusuna sahip ilk TWS kulaklık olarak nitelendirilen JBL TOUR Pro 2, markanın yeni amiral gemisi modeli konumunda. Sahip olduğu LED ekran ile telefona gelen tüm bildirimler şarj kutusu üzerinden gösterebilen kulaklık diğer birçok özelliği de içerisinde barındırıyor.

10 mm dinamik sürücülerle donatılan yeni kablosuz kulaklık bu sayede yüksek çözünürlükte ses sunabiliyor. Bunun yanı sıra aktif gürültü önleme özelliğine sahip olan TOUR Pro 2, JBL HEADPEHONES uygulaması aracılığıyla kişiye özel ses ayarlarına da olanak sağlıyor.

10 saatlik batarya ömrü sunan yeni JBL TOUR Pro 2’de şarj kutusu ile birlikte ise bu süreye 30 saat daha ekleniyor. Aktif gürültü engelleme etkinken ise batarya ömrü 8 + 24 saat şeklinde karşımıza çıkıyor. JBL’İN yeni amiral gemisi TWS kulaklığını 15 dakikalık şarj ile 4 saat kullanmak da mümkün.

Bluetooth 5.3 ile desteklenen kulaklıkların her birinde konuşma yapabilmek için VoiceAware özelliğine sahip üç farklı mikrofon sunuluyor. Fiyatı 250 dolar olarak belirlenen JBL Tour Pro 2’nin satışına ise bu yılın bahar aylarından itibaren başlanacak.

Sunduğu özellikler ve şarj kutusundaki LED ekran ile öne çıkan JBL TOUR Pro 2’nin kablosuz kulaklık pazarında nasıl bir etki yaratacağını merakla bekliyoruz. Peki siz JBL’İN akıllı şarj kutusuna sahip kulaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir