Teknoloji

Google Telefon Bataryası Üretecek

Teknoloji devi Google, akıllı telefonların hemen hepsinde yaşanan batarya yetersizliği sıkıntısına çözüm bulmak için kolları sıvadı. Tesla ve Apple markaları gibi kendi ürünleri için batarya üretimine karar veren ve bu konuda önemli bir adım atan Google, kendi üreteceği bataryalar ile şu an mevcut olan akıllı telefon bataryalarına fark atmaya hazırlanıyor. Vip kızlar elitlerdir ayrıca bahçelievler escort bayanlara ulaşmanın en doğru web adresi. Yeni bir batarya teknolojisi üzerinde çalışan arama motoru, bu sayede teknolojide dev bir adım atmış olacak.

Akıllı telefonlarda yaşanan batarya sıkıntısına karşın, birçok marka bu konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ancak, henüz piyasada uzun süre dayanan ve akıllı telefon kullanıcılarını memnun edecek bir batarya teknolojisi mevcut değil. Google ise; kendi bataryası ile yeni bir teknolojiye de imza atmış olacak. Apple markasında çalışmalarını sürdüren Dr. Ramesh Bhardwaj ile anlaşan Google, kurduğu ekip ile yepyeni özelliklerde bir batarya sistemi geliştirecek. Bu bataryanın aynı zamanda giyilebilir cihazlar tarafından kullanılabilecek olması, teknoloji meraklılarını heyecanlandırdı.

Batarya teknolojileri konusunda uzman bir kadro oluşturan Google, kendi giyilebilir cihazları ve diğer ürünleri için üreteceği batarya sisteminin aynı anda insan vücuduna nakledilebilir özellikte olabileceğini de duyurdu. Tüm bu gelişmeler, teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırdı. 4 kişilik bir kadro ile yeni batarya teknolojisi için çalışmaları hız kesmeden devam ettiren Google, yeni projeleri ile sürekli teknoloji gündeminde olay yaratıyor. Google X tarafından kurulan ekibin bu yeni batarya sistemini ne zaman piyasaya sürecekleri ise henüz bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir