Teknoloji

Amerikalı Dell XPS 13 Türkiye’de!

Dell, dell xps 13 ile 13 inç boyutundaki dizüstü bilgisayarını Türkiye‘deki tüketicilerle buluşturmaya başladığını açıkladı.

Neredeyse çerçevesiz ekranı ve tek şarjla 15 saat kullanım ömrü sunan bilgisayarın özelliklerine değinelim;

5.7 milyon piksellik QHD ekran bulunun bilgisayar, göz alıcı renkleri ve detayları çok daha net gösteren bir yapıya sahip. Ayrıca Corning Gorilla Glass NBT QHD+ teknolojisi ile korunan ekran, çiziklere göre oldukça iyi dayanıklı.

Beşinci nesil İntel Core işlemciler ve SSD diskler ile performans konusunda başarılı olan bilgisayar da İntel Rapid Start teknolojisi bulunuyor. Yani ön yükleme ve sürdürme işlemlerini sadece birkaç saniye içerisinde gerçekleştiriyor.

CNET

Bunlarla birlikte dell xps 13 ENERGY STAR 6.0 sertifikasına sahip olan dell xps 13 yüksek enerji verimliliğine sahip olmakla beraber kurşun ve civa gibi zararlı maddeleri içermiyor.

“Yeni XPS 13, sadece Dell’de bulunan tarz, içerik ve yazılım çözümleriyle çıtayı yükseltiyor. Tanıtıldığı günden bu yana birçok ödülün sahibi olan kişisel bilgisayar, Türkiye’de de merakla bekleniyor. Bu yenilikçi ve sektörün en performansı yüksek 13 inç kişisel bilgisayarını piyasaya sunmaktan gurur duyuyoruz”

Dell Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru

Şık tasarımıyla birlikte 1.18 kg ağırlığıyla kolayca taşınabilen XPS 13’ün Türkiye’de 2000 TL ve üzerinde başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

One thought on “Amerikalı Dell XPS 13 Türkiye’de!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir