Sponsor Yazılar

Yaz Tatilinin Vazgeçilmez Adresi

Yazın gelmesiyle tatil planlarının yapılmaya başlandığı bir döneme giriyoruz. Bu noktada birçok insan tur arayışlarına çoktan başlamış vaziyettedir.

Roma Turları da turlar arasında en çok rağbet görenidir. Turun içerisinde Colosseo, Vatikan, Roma Forumu, Aşk Çeşmesi, İspanyol Merdivenleri ve daha birçok Roma ile özdeşleşen yapı ve sokaklar yer almaktadır.

Her sokağında tarih kokusu alabileceğiniz Roma sokaklarında yorulduktan sonra otele dönülmektedir. Ertesi sabah müthiş bir kahvaltıyla yarınki gezi için enerji depolama imkanı vardır.

Aslına genel olarak Avrupa turları tarih, sanat, doğal güzelliklerle buluşmak isteyenler için müthiş bir gezi planı olarak tasarlanabilir. Tüm turlar hakkında ayrıntılı bilgiyi çağrı merkezlerinden ya da startatil.com’dan almanız mümkündür.

Ayrıca Avrupa’nın yanında Kıbrıs da yazın vazgeçilmez tatil planları arasında yer almaktadır. Daha kolay ulaşımı, muhteşem denizi, kumu, eğlence mekanları ve otelleri ile gözde bir tatil yeridir. Girne otelleri de bu oteller arasında ön plana çıkmaktadır.

Kredi kartına taksit imkanı sunan tatil seçenekleri ile istediğiniz rotayı kendiniz seçebilir ve unutulmaz bir yaz tatili yaşayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir