Sponsor Yazılar

Yaşam Alanlarının Yükselen Adı; Sky İnşaat

En yaratıcı inşaat firmalarından olan Sky İnşaat, İstanbul’da birçok farklı ve modern projeye imza atmasıyla, oldukça geniş bir müşteri portföyüne sahiptir. İstanbul Pendik’te merkezi bulunan firma, ülkemizde birçok inşaat projesine imza atmıştır. Yurt, okul, hastane gibi birçok yapının inşaatını başarıyla tamamlamış bir firma olarak adından sıklıkla söz ettirmiştir.

Bilgi birikimiyle en çok tanınan inşaat firmalarından olan sky inşaat, konut projelerinde üstün başarı elde etmiştir.Sky inşaat, en kaliteli ve en modern şekilde yaptığı tüm dairelerini, daire satın almak isteyenler için, en uygun fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuyor.

ilan

Özellikle yaptığı konut projeleriyle İstanbul’un adından en çok söz ettiren inşaat firması olarak bilinen firma, dairelerini herkesin ihtiyacına ve bütçesine uygun olarak inşa etmektedir. City Life Kurtköy adını verdikleri projeleri, Türkiye’deki en modern inşaatlardan biri haline gelmiş ve büyük ilgi görmüştür.

Projede yer alan, spor alanları, yüzme alanları, sosyalleşme alanları da, oldukça dikkat çekmiş ve büyük beğeni toplamıştır.  En iyi mimarlarla çalışan inşaat firması, günümüzün teknolojisini de arkasına alarak, en kullanışlı ve modern, ev ve işyerlerini dizayn ederek, ülkemizin gelişmesine de katkıda bulunmaktadır. Hem ülke ekonomisine, hem de ülke vizyonuna, inşa ettiği yapılarla destek veren inşaat firması olarak dikkat çeken firmanın tüm bilgilerine, www.skyinsaat.com.tr adresinden ulaşabilir, bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm projeleri görebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir