Sponsor Yazılar

Su ve Çay İçerek Zayıflayın

Fazla kilolar herkesin hayatında bir dönem savaştığı sorunlar arasında olmuştur. Kilolardan kurtulmanın en etkili yolları arasında diyet ve spor gelmektedir. Diyet ve spor ciddi bir disiplin gerektiren programlardır. Düzenli ve sadık olarak uygulanması gerekmektedir. Aksi takdirde istenilen başarı sağlanamayacaktır. Çoğu birey bu noktada yeterli iradeyi gösterememekte ve istediği formu yakalayamamaktadır. Kilo verme konusunda alternatif yollar denenebilir, ancak bu yollar çoğu zaman sağlık açısından tehlikeli sonuçlar doğurabilmektedir.

Kilo vermede hangi sağlıklı yollar vardır?

Kilo verme konusunda bir hekimle görüşmeniz en faydalısı olacaktır. Ancak diyet programlarına ek olarak da uygulayabileceğiniz bir yol elbette mevcuttur. İnstagram’da hızla yaygınlaşan instadiyeti sayesinde oldukça büyük bir kesim istedikleri forma kavuşmuşlardır.

Bir adet gece çayı, bir adet gündüz çayı ve alkali sudan meydana gelen paketi satın alarak işe koyulmak gerekmektedir. Düzenli olarak kullanmak instadiyetinin temel koşullarındandır. Gece çayı ve gündüz çayı aynı gün içerisinde tüketilemez. Çayları her gün değil 2 günde bir olarak tüketmek gerekmektedir. Alkali su ise içme suyuna karıştırılarak kullanılmaktadır. Günde 5 defadan fazla tüketilmemelidir. Her bir bardağa 2 ya da 3 damla kullanılarak normal su alkali hale getirilir.

Alkali diyeti nasıl gerçekleştirilir?

                Alkali su kullanımı son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Uzmanlar tarafından bu yöntemin önerilmesi ile birlikte alkali su diyeti bir bilinmeyen olmaktan çıkmıştır. Gün içerisinde tükettiğimiz besinlerin çoğu asidik özellikler taşımaktadır. Ancak vücudumuzun yüzde 70 oranlık kısmı sudur ve su alkali özellik gösterir.

Yediklerinizde de alkali diyetine başvurarak alkali su diyetini daha da etkili kılmak mümkün olacaktır. Alkali su vücutta yağ yakımını engelleyen asitleri vücuttan uzaklaştırarak kilo vermeyi hızlandıracaktır. İçme suyuna birkaç damla karıştırılmak suretiyle uygulanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir