Sponsor Yazılar

Sosyal Medya Ajansı

 Facebook uygulaması sitesi olarak markanız için internet üzerinde yapılması gereken ne varsa profesyonelce yapmak üzere yola çıktık. Ve yola çıktığımız günden beri kendimizi geliştirerek ilerliyoruz. Markanızın duyulması, daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla birçok proje geliştiriyor ve hizmetinize sunuyoruz.

  Günümüzde internet üzerinde kullanılan en büyük alan denilince hepimizin aklına kaçınılmaz olarak geliyor. Özellikle sosyal medya son zamanlarda markaların tanıtımı ve geniş kitlelere ulaşması için kullanılıyor, fakat birçoğu başarıya ulaşamadan sonlanıyor. Fakat sizler için sunduğumuz sistemde başarısızlık yok! Çünkü biz markanızı sosyal medyada planlı ve sistemli bir şekilde tanıtıyoruz, nasıl mı? Facebook analizi uygulamamız ile markanızın analizi yapıyor, raporluyoruz. Geçmişte yapılan yanlışları tespit edip sizlere sunuyoruz. Bu sayede bu yanlışlara çözüm yolları geliştirerek markanızın sosyal medyada daha aktif olmasını sağlıyoruz. Tüm takipçilerinizin demografik bilgilerini sizlere sunup, nasıl bir kitleye hitap ettiğinizi öğrenmenizi sağlıyoruz. Uygun fiyatlarımızla olarak facebook ve twitter üzerinde reklamlarınızı yayınlıyor, daha büyük kitlerere ulaşmanıza yardımcı oluyoruz. Ayrıca içerik düzenleme hizmetlerimizle insanlara daha iyi hitap etmenizi sağlayıp, markanızı çekici hale getiriyoruz. Sosyal medya ajansı hizmetimiz sadece facebok ile sınırlı değil, milyonlarca insanın kullandığı bir başka sosyal medya olan twitter için de aynı hizmetleri sunuyoruz

Yazı Başlıkları

Web Tasarım

İsterseniz sizler için yaratıcı web sitesi tasarımları yaparak, markanızı ve ürünlerinizi daha iyi tanıtmanız ve pazarlamanızı da sağlayabiliriz. Her markanın bir web sitesi açmak zorunda olduğu günümüzde bizleri tercih etmeniz için referanslarımıza bakmanızı öneriyoruz.

SEO Çözümleri

Ayrıca sunduğumuz SEO hizmeti ile markanızı arama motorlarında üst sıralara çıkarıyor, ulaşılması daha kolay hale getiriyoruz.  Yapılan araştırmalaragöre insanlar bir şey satın almadan önce %85 oranında arama motorlarına başvuruyor. Sizde SEO hizmetimizden yararlanarak insanların markanıza ulaşmasını sağlayabilir ve kâr oranınızı yükseltebilirsiniz.

E-Ticaret

Dünya üzerinde ve ülkemizde gitgide yaygınlaşan e-ticaret  sektöründe başarılı olmak için sizlere e-ticaret çözümleri sunuyoruz. E-ticaret sistemine giren firmalar kar oranını yükseltmektedir. Sunduğumuz tüm hizmetler sosyal medya çözümlerinizle paralel olarak işlediğinde marka değeriniz oldukça yükselecektir.

 *Bu bir ilandır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir