Sponsor Yazılar

Sony Xperia Z Sınıfını Geçti!

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z Sınıfını Geçti!

Dünya teknoloji devi Sony son dönemde ardı ardına piyasaya çıkardığı akıllı telefonlarıyla durağan durumuna yeni bir ivme kazandırdı. Teknoloji şovu devam eden markanın orta sınıf kategorisinde yer alan sony xperia z model cihazı, tasarımı ve performansı ile son zamanların en iyi akıllı telefonları arasında bulunuyor.

Sony Xperia Z Genel Özellikleri

  • 139 x 71 mm ebatlarında 140 gr ağırlığındaki telefon 7,9 mm inceliğinde ve ergonomik olarak çok iyi bir tutuş sağlıyor.
  • 5” büyüklüğünde ekran, Sony’e has berraklık hassasiyeti sağlayan Opti Contrast ve özel görüntü motoru Mobile Bravia Engine 2 mükemmel bir görsellik kazandırıyor.
  • 1920 x 1080 piksel Full HD Reality Display ekranda kusursuz bir görüntü izleyeceğinizden emin olabilirsiniz.
  • Xperia Z cihazdaki 13 megapiksel kamera size son derece net foto ve HDR video çekme imkanı veriyor.
  • Donanım olarak da üstün özelliklere sahip sony xperia z, 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci, 2GB sistem belleği, 16 GB +32 GB depolama alanı ve ileri bağlantı teknolojileri bulunuyor.
  • Güç ve ses tuşları sağ yüzeyin ortasına yerleştirilmiş, bu da telefonunuzu sol elinizde tutarken kolaylıkla işlem yapabilmenize yardımcı oluyor.
  • Suya ve toza karşı dayanıklı olan Sony Xperia Z ile yağmur altında bile konuşabilmeniz mümkün.

Sağlamlığın ön planda olduğu akıllı telefonda hem ön hem de arka yüzeyde oldukça sert temperli camlar isteseniz de çizilmiyor. http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/sony-xperia/z-p131663157 web sayfasından Sony ve diğer marka telefonları inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Platformda mobil teknolojisinden uçak biletine kadar aklınıza gelebilecek her şey için bağlantı noktası yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir