Sponsor Yazılar

Pırlantanın gerçekliği nasıl anlaşılır?

Pırlanta dünyanın her yerinde aynı değere sahip, en göz alıcı ve en beğenilen kıymetli taşlar arasında ilk sıralarda yer alır. Pırlanta, yüzyıllardır aşkı simgeleyen bir geleneği de ifade eder. Aynı zamanda pırlantanın binlerce yıllık yolculuğundan sonra ışıltısı ile yegane, göz alıcı ve eskidikçe değer kazanan yapısı sayesinde kadınlara ithaf edilmiştir. Pırlantanın bu denli kıymetli olması ve eskidikçe değer kazanması da özellikle kaliteli pırlanta konusunun önem kazanmasını sağlamıştır. Satın aldığınız pırlanta mücevherlerin otuz sene hatta yüz sene sonra da kıymetli olması için gerçek pırlantadan tasarlanmış olması gerekmektedir. Pırlantanın gerçek olup olmadığını ya da kaliteli olup olmadığını anlamanın birçok yolu vardır. Genel olarak her pırlanta taşı birbirinden farklı özelliklere sahip olarak doğada bulunmaktadır. Bu sebeple de tamamen aynı tasarımlarda, karatta ve özelliklerde gözüken iki farklı yüzüğün değerleri ve esas kaliteleri birbirinden tamamen farklı olacaktır. Bu farkları ve pırlanta taşının özelliklerini çıplak gözle fark etmek mümkün değildir. Bu konuda ihtisası olmayan kişilerin pırlantanın gerçek değerini, berraklığını, kalitesini ve tüm niteliklerini bir bakışta anlayabilmesi mümkün değildir. Özellikle günümüzde replika pırlanta taşları da gerçek pırlanta taşlarından ayrılmaz özelliklerde üretilmektedir. Bu noktada en güvenlisi, sertifikalı pırlanta mücevherler satın almak olacaktır. Satın aldığınız pırlantanın gerçek olmadığını öğrendiğinizde, her şey için çok geç olabilir…

Tektaş

Tektaşevlilik tekliflerinde, doğum günlerinde ya da özel farklı günlerde en çok tercih edilen armağanların başında gelmektedir. Amor Pırlanta olarak sizlere sunduğumuz her bir pırlanta mücevher ise sertifikalı olarak sunulmaktadır. Bu sayede satın aldığınız tektaş pırlanta yüzük, pırlanta küpeler, gerdanlıklar ya da tamtur yüzükler gibi kıymetli mücevherlerin gerçek olduğundan ve tüm niteliklerinin (berraklık, kalite, karat, kusurlar vb.) belgelendiğinden emin olabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz bağımsız elmas kuruluşları tarafından değerlendirilmiş ve sizlere belgeli şekilde sunulmaktadır.

Tamtur Pırlanta

Tamtur pırlanta yeni nesil alyans olarak kullanılmaktadır. Tüm yüzüğün pırlanta taşları ile çevrelenmesi sayesinde pırlanta ışıltısı ve pırlanta aşkı kesintiye uğramadan parmaklarınızda sergilenebilmektedir. Tamtur yüzük modelleri kapsamında en şık ve en konforlu kullanım kesimine sahip modellerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir