Sponsor Yazılar

Oyun Bilgisayarı

Oyun bilgisayarı satın almak, ürünleri incelemek ve kategorilere bakarak farklı özellikteki marka ve modelleri görmek için İncehesap üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Oyun Bilgisayarı  Markaları

Oyun bilgisayarı  markalarında öne çıkan HP,powered by MSI ve MSI görülebilmektedir. Bu markaların kendi içerisinde farklı modelleri ve tasarımları bulunmakta, yeni ürünlerin de eklenmesi yapılmaktadır.  Siz de beğendiğiniz bir marka ve model varsa bunu değerlendirebilirsiniz.

Normal Bilgisayarlardan Farkı

Oyun bilgisayarı  satın almadan önce merak edilen bir konu hakkında detaya girmek işe yarayabilir. Normal bilgisayarlar ve oyun bilgisayarları arasındaki farka bakılırsa, en büyük farkın soğutucu ve bazı teknik özelliklerden kaynaklandığı görülecektir. Soğutucu dışında işlemci, ekran kartı, kullanılan batarya özelliği, depolama kapasitesi, ekran  ve klavye özellikleri açısından da değişiklikler söz konusudur. Klasik bir dizüstü bilgisayar düşünülürse bunda kullanılan ekran kartı dahilidir. Ancak oyuncu dizüstü bilgisayarda harici kullanım olur. Ayrıca işlemcilerin de normal bilgisayarlara göre daha güçlü olması gibi bir durum söz konusudur.

Oyun Bilgisayarı Nelere Göre Seçilir

Oyun bilgisayarı seçme için hangi kriterlere bakıldığına gelince, ram, tasarım özellikleri, marka  ve işlemci gibi detaylarına bakabilirsiniz.   Ayrıca ekran kartı özellikleri de yine bir diğer belirleyici olacaktır. Bunun dışında bütçenizi de kendi beklentilerinize göre ayarlamanız gerekir.  Bu bilgisayarlar düşük donanım kasalardan  genelde daha pahalıdır, ancak  marka ve modele göre de değişebilir.

Fiyat Aralıkları

Oyun bilgisayarı  satın almak isteyenler için fiyat aralıklarına bakılırsa 3000-7500 lira arasında değişiklik olacağı görülecektir. Ancak bu fiyatlandırma sabit tek rakamlar şeklinde görülmemelidir. Bunun nedeni, fiyat aralıklarının kampanyalarla değişebilmesidir. Yani bazı durumlarda kamanya yapıldıktan sonra bitimi ile geri çekme durumu da olabilir.  Bunun için en uygun zamanı takip etmek adına sitemizde düzenli olarak inceleme de yapabilirsiniz.

Satın Almak İçin

Oyun bilgisayarı  satın almak isteyen kişiler https://www.incehesap.com/gaming-bilgisayar-fiyatlari/ adresi üzerinden ürünleri görebilir, inceleme yapabilir ve satın alma işlemlerine geçebilmektedir.  Ürünleri satın alırken taksit seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.  Bu şekilde  daha avantajlı satın alma işlemi gerçekleşebilir.   Soru, görüş ve öneriler için de İncehesap üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir