Sponsor Yazılar

Mevsimlik Trençkot Modelleri

Yaka kısmının körüklü olması modele güzel bir hava katmış. Dört cepli trençkot modeli çok kullanışlı. Cep üzerinde yer alan fermuar detayı ise kabana hareketlilik ve zarif bir görünüm sağlamış. Spor giyimi sevenlerin tercihi. Kesimi ise rahat ve kullanışlı olduğunu gösteriyor. Fermuar ve düğmelerle zenginleştirilmiş güzel bir model.

Cepli ve Yaka Körüklü Trençkot Modeli

Kapitone dikişli ve kaşe garnili özel bir model. Trençkot modeliyle günün her saati şık görünmek mümkün. Koyu renkte olması kıyafete güzel bir uyum sağlar. Kot ya da kumaş pantolonla giyilebilir. Günlük kıyafetlerin yanı sıra iş kıyafetlerinde de tercih edilecek bir model.

Sade bir model. http://www.wessi.com/erkek-kaban sizi oldukça şık gösterecek. Sezon indiriminde olması ise avantajlı almanızı sağlar. Gömlek ve kravat üzerinde güzel duracağı gibi isterseniz boğazlı kazakla da güzel bir uyum yapabilirsiniz. Rengi koyu olduğu için her tarz iç kıyafete uygundur. Rengi ve rahat bedene oturmasıyla beğeni kazanacak bir model. Günün her saati her kıyafetin üzerine yakışır.

grafik tasarım programı satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir