Sponsor Yazılar

Lazer Epilasyon Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları

Lazer epilasyon merkezleri ile olağanüstü bir başarı ve verimlilik sizleri bekliyor. Hemen bulunduğunuz ildeki epilasyon merkezini seçin ve sizlerde epilasyon hizmetinden en uygun fiyat garantisi ile yararlanın.

Lazerle Tüy Alma Öncesinde, Sırasında veya Sonrasında Losing ve Tıraş

Önce: Tedaviden önce günü tıraş edebilirsiniz; Tıraş cildi pulverize ederek hassas kılar çünkü lazer tedavisi rahatsız eder.

Sanki saçları sanki silecek gibi yapmayın, lazerin hedef alacağı bir şey yok! Muhteşem bir epilasyon hizmeti almak için Kocaeli lazer epilasyon firmalarını inceleyebilirsiniz.
tudorbet
Tedavi sırasında: Seanslar arasında tıraş olabilirsiniz – saç büyüme modellerini etkileyecek ve sonuçlarını etkileyeceğinden yağlanmayınız. Parlatma veya koparmak, folliküldeki saçları tamamen çıkarır ve lazerin çalışması için follikülde bir saç olması gerekir.

Muamele alanını mumlardıysanız veya koparırsanız, foliküllerin yeni bir saç üretmesi için 6-8 hafta beklemek zorunda kalacaksınız.

Sonra: Mutlu olduğunuz saç azaltma seviyesine ulaşıncaya kadar lazer kullanmaya devam etmenizi öneririz. Kalan ya da tekrarlanan saçlar çok az olacaktır; Doku ve ışıkta çok ince bu yüzden bunları mumlamak iyidir.

Neden Terapi Kliniği ücretsiz danışma hizmeti veriyor?

Genel tıbbi durumunuza ilişkin bir değerlendirme yapmak bizim için önemlidir; Saç ve cilt için lazer epilasyon için uygun olmasını sağlar.

Lazerler etkili bir şekilde çalışmak için folikülü ‘bulmak’ için lazer için yeterli pigment olmayabileceğinden, lazerler sarışın, kırmızı veya gri saçlar üzerinde iyi çalışmaz. Bu bölgede önerilen ve ilgi gören Gebze lazer epilasyon firmaları da son derece tavsiye edilmektedir.

Tedaviyle ilgili sorularınızı cevaplayabiliriz; Bilgili bir karar vermeniz ve lazerin nasıl çalıştığını anlamanız için gerekli tüm bilgilerin size ait olduğundan emin olun.

Ayrıca cildinizi lazerden gelen herhangi bir hassasiyet için test etmemizi sağlayan ve ayrıca tedaviniz için uygun bir aday olmanızı sağlayacak bir yama testi gerçekleştiriyoruz.

Cilt ve saç rengi dahil nihai sonucu belirleyen bir takım farklı faktörler vardır; Saç çapı, tedaviler arasındaki aralıklar ve PCOS gibi temel tıbbi sorunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir