Sponsor Yazılar

Kraft Doypack Ambalajın Özellikleri

Kraft doypack ambalaj artık raflarda sıklıkla gördüğümüz kilitli ambalajlama sitemlerine verilen addır. Bu ambalajları bir kere açtıktan sonra kapatmalı özel sistemi sayesinde hava almayacak şekilde kilitleyebiliyorsunuz. Kraft doypack ambalaj bu kullanım kolaylığıyla hem tüketicilerin hem de üretici firmaların ilgisini çekiyor. Firmalar üretim malzemelerini son zamanlarda kraft doypack ambalaj ile paketlemeye başladı. Tüketiciler de bu paketlemeli sistemleri satın alarak ürünleri daha uzun süre kullanmayı hedefliyorlar. Yazımızda bu yeni paketleme sistemi hakkında detaylı bilgi vereceğiz

teknorio.com

Kraft Doypack Ambalaj Özellikleri Nelerdir?

  • Kraft doypack ambalaj ayakta durabilen türde bir ambalajdır.
  • Ambalaj sistemi kilitlendiği için içerisinde saklanan gıda maddelerinin çabuk bozulmasını önler ve bayatlamasını engeller.
  • Kraft doypack ambalaj birçok farklı boy ve ebatta üretilmiştir. 145cmlik boydan 310 cmlik boya kadar kraft doypack ambalaja ulaşabilirsiniz.
  • Kraft doypack ambalajların boyut çeşitleri gibi yapıldığı malzeme cinsi de oldukça çeşitlidir. Kraft doypack ambalajlar; şeffaf pencereli, siyah zeminli, alüminyum, önü şeffaf arkası opak, baskılı ve baskısız şekillerde üretilebilir. Zevkinize ve ihtiyacınıza uygun bir kraft doypack ambalaj alabilirsiniz. Şeffaf pencereli bir kraft doypack ambalaj ürün içeriğinin görünmesini sağlarken baskılı kraft doypacklar firma adını taşımak için birebirdir.
  • Kraft doypack ambalajların kullanım alanı oldukça geniştir. Hassas malzemeler, gıda olarak peynir, kurutulmuş peynir, baharat, kuruyemiş, tarım ürünleri, hayvan ürünleri temizlik ürünleri olarak deterjanlar olmak üzere gıda sektörüne ait ve gıda dışı çok geniş bir ürün yelpazesi için kullanılmaktadır. Hava almayan yapısı geniş kullanım alanının en büyük sebebi denilebilir.

Kraft Doypack Ambalaja Nasıl Ulaşılır?

Özelliklerinden bahsettiğimiz son günlerin en popüler ambalaj ürünü olan Kraft doypack birçok faklı firma tarafından üretilmeye başlandı. Kaliteli bir kraft doypack  ürününü satın almak için bu firmalar arasında araştırma yaparak toplu sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz sizin ürün tasarımınıza göre şeffaf ya da opak, düz ya da baskılı olarak şekillendirilecektir. Aynı zamanda kraft doypacklara 5 farklı boyut seçeneğiyle de ulaşabilirsiniz. Raf ömrünü uzatan bu ambalajlama sistemini firmanız için kullanarak avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir