Sponsor Yazılar

Kız oyunları ve Friv oyunları

Kız oyunları oldukça geniş kategoriye sahip birçok oyun çeşidinden oluşuyor. Özellikle kız çocuklarının ilgi alanlarına göre düzenlenmiş olan kız oyunlarında; yemek pişirme, temizlik yapma, giysi giydirme, dikiş dikme, kıyafet tasarımı, mevsimlere göre modayı takip etme gibi daha birçok oyun yer alıyor. Özellikle görsel açıdan geniş bir içeriğe sahip olan kız oyunları içerisinde yer alan tüm oyunlar kızların belli bir süre sonra bu konuda tecrübe sahibi olmasına da imkan tanıyor. Yemek pişirme ve ev işleri ile ilgili olan oyunlar da kız çocukları tecrübe kazanarak evde annelerine yardımcı olabiliyorlar. Eğlenceli oyunlar sayesinde arkadaşlarıyla bir arada keyif alabilecekleri oyunlar içerisinde yer alan kız oyunları; oldukça geniş kategoriye sahip! Saç tasarımı, dikiş dikme, ünlüleri giydirme, Barbie bebekleri giydirme, yemek pişirme, pasta yapımı gibi oyunlar kız çocukların dikkatini çekiyor. Kız oyunları özellikle kız çocuklarının evde zaman geçirmelerine imkan tanıyor. Klasik oyunlardan daha çok farklı olan kızlar için dikkat çekici olan bu oyunlarda eğlenmek  zaman geçirmek mümkün!

Friv oyunları

Popüler oyunlar arasında yer alan ve karışık bir kategoriye sahip olan Friv oyunları bir çok farklı içerik taşıyor. Özellikle araba oyunlarının daha popüler olduğu Friv oyunları içerisinde yer alan oyunlar; futbol oyunları, zeka oyunları, adam asmaca, Süper Mario oyunları, zombi oyunları, dövüş oyunları, kız oyunları, araba yarış oyunları, makyaj oyunları, savaş oyunları, balon patlatma oyunu ve beceri oyunları gibi daha birçok kategori oyun yer almaktadır.

Kolay bir oyun oynayabilme imkanı sağlıyor ve ayrıca üyelik gerektirmeden mobil telefonlar üzerine ya da bilgisayar üzerine indirilerek rahatlıkla oynanabiliyor. Hiçbir şekilde ücretsiz oynama  imkanı sunan bu oyunların en popülerlerinden biri Öfkeli sürücü oyunu olarak yer alıyor. Friv oyunları içerisinde yer alan tüm kategorilerde geniş bir yelpaze oyun içeriği olması oyun severlerin özellikle internet üzerinde zaman geçirmek için en fazla takıldığı bölümler arasında yer alıyor. Friv oyunları içinde oyun oynarken keyifli anlar yaşamanın yanı sıra arkadaşlarınızla da rahatlıkla eğlenebileceğiniz bir ortam sunuyor.

android oyun indir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir