Sponsor Yazılar

Kafa Topu 2 Android Ücretsiz indir ve Oyna

Kafa Topu 2 sahada sadece iki oyuncu (her takımdan bir tane) koyarak işleri kolaylaştıran, ücretsiz oynanabilen, arcade tarzı bir futbol oyunudur. Bu, geleneksel strateji kavramını kaldırır, ancak oyuncuların oynayarak kazandıkları altınla satın alabilecekleri yükseltilebilir yani “süper güçler” ile yer değiştirir. Bu güçler rakibinizi bir buz bloğunda dondurmaktan oyuncu karakterinizi devasa hale getirmeye kadar, oyun alanında beklenmedik zorluklar yaratarak oyunculara beklenmedik bir avantaj sağlar. Oyuncular kazanarak para birimi ve “taraftar” kazanırlar ve zaferlerini lig statülerini yükseltmek ve çevrimiçi sıralamalara tırmanmak için kullanabilirler.

Kafa Topu 2 ​​benzersiz ve komik bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun tek beden olarak kabul edilen ayakkabılarda kafa olarak oynanıyor. Yani, sadece baş ve ayakkabılardan oluşan siz ve rakibiniz birbirinizi yenmeye çalışmalı, böylelikle oyun sonunda bir kazanan ortaya çıkabilmelidir.

Oyunun kuralları basit. Ne kadar çok puan alırsanız o kadar iyidir. Bu yüzden en fazla 45 saniye içinde puan almaya çalışın. Karakteriniz düz bir vuruş yapabilir veya uçabilir.Kazanmak için bu üç ortak yeteneği kullanın.

Her zamanki yeteneği kullanarak kazanmak mümkün değilse, kendi özel yeteneğinizi kullanabilirsiniz. Bu özel yetenek her oyunda sadece bir kez başlatılabilir ve zaman sınırlıdır, bu yüzden doğru kullanın.

Herkesin farklı yetenekleri vardır. Burada kurallar aynı. Oyun boyunca, daha sonra oynamak için kullanabileceğiniz yeni bir karakter açacaksınız. Ayrıca karakterin genel yeteneğini artırmak için kullanabileceğiniz yeni aksesuarlar alacaksınız. Her karakterin yeteneği birbirinden farklıdır, bu yüzden kim oynayacağınızı seçmek için akıllı olmalısınız. Bir karakterin genel yeteneğini arttırmak için çeşitli ayakkabılar ve diğer ek aksesuarlar kullanılabilir.

Şans bu oyunda bir faktör olabilir, ancak karakteriniz bir başlık yapmak için daha yükseğe sıçrayabilirse, açıkçası orada kapmak için daha fazla şans elde edebilirsiniz değil mi? Oyunu kazanmak için daha iyi bir şans elde etmek için aksesuarları ve diğer özel becerileri kullanın.

Şansın yanı sıra, elbette kendi yeteneğinize güvenmelisiniz. Düşmanın zamanlamasını kontrol edin, ne zaman zıplayacağını, ateş ettiğinizde hangi tepkilerin olacağını tahmin edin ve başlattıkları özel yeteneklerden hayatta kalın. Bu taktiklerin üçünü de kullanarak eminim ki birçok zafer elde edebilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz. https://indirgeek.com/kafa-topu-2/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir