Sponsor Yazılar

iPhone 6 Ekran ve Cam Değişimi MobilClinix

iPhone 6, tanıtıldığı günden bu yana hem dünya genelinde hem de ülkemizde oldukça popüler olmuş akıllı telefonlardan biri. Üstelik iPhone modellerinin değerinin yavaş düşmesinin de etkisiyle hâlâ yüksek sayılabilecek etiket fiyatları üzerinden satılmaya devam ediyor. Bununla birlikte yeni akıllı telefon almak isteyen kişilerin, özellikle de Apple tarafından üretilmiş modellerden birini seçmek isteyen kişilerin öncelikli tercihleri arasında bulunduğunu söyleyebiliriz. Tüm bu çekici özelliklerin yanı sıra tüm Apple ürünleri gibi olası kırılma ve çiziklerde kullanıcılarına yüksek tamir ücretleri çıkarabiliyor.
bahsine giriş
iphone_6_ve_iphone_6_plus_ekran_degisimi

iPhone 6, her ne kadar kendisinden sonra çıkan modeller ilgiyi daha fazla üzerlerine çekmiş olsalar da çoğu akıllı telefon kullanıcısının gözdesi olmayı sürdürüyor. iPhone 6 sahipleri, telefonlarını genellikle çok dikkatli şekilde kullanıyorlar ve buna bağlı olarak da telefona sahip olmalarından kısa süre içinde koruyucu kılıf ve ekran koruyucu alıyorlar. Ancak ve maalesef bu tür koruma yöntemleri her zaman işe yaramayabiliyor. Çünkü akıllı telefonlar kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde ve çok çeşitli ortamlarda kullanılıyor. Dolayısıyla telefonların düşme ve çeşitli nedenlerle darbe olasılıkları da artıyor. Koruma kılıfı ve ekran koruyucu ile kullanılsa bile düşme, çarpma, suyla temas etme ve bunlara benzer çeşitli kötü olaylar sonrasında iPhone 6 ekranları ve camları kırılabiliyor ya da çizilebiliyor.

Sahip olduğu akıllı telefonun yukarıda bahsettiğimiz kazalardan birine maruz kalması sonrasında iPhone 6 ekran değişimi ya da iPhone 6 cam değişimi gibi hizmetler almak isteyen kişilerin ilk düşündükleri yer haliyle Apple teknik servisi. Ancak Apple teknik servisi bu gibi sorunların oluşmasının nedenini kullanıcı hatası olarak değerlendirdiği için oldukça yüksek sayılabilecek tutarlarda ücret talep edebiliyor. Dolayısıyla iPhone 6 cam tamiri için kullanıcılar alternatif çözüm arayışına yöneliyorlar.

iphone_6_kasa_degisimi

iPhone 6 Ekran ve Cam Değişimi için Adres MobilClinix

MobilClinix, iPhone 6 ekran ve cam değişimi için en iyi hizmet veren şirketler arasında önde geliyor. Uzman kadroya sahip olmasının yanı sıra üst düzey tamir teknolojilerini bünyesinde barındırması ile birlikte yaklaşık 45 dakika gibi kısa bir sürede iPhone 6 cam tamiri yapabiliyor. Uygun iPhone 6 ekran değişimi fiyatı ile de kullanıcıların yoğun ilgisini görüyor. Siz de MobilClinix’in üst düzey hizmetinden yararlanmak isterseniz http://tr.mobilclinix.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir