Sponsor Yazılar

Hosting Hizmetinde Damping!

Kişisel markanızı öne çıkartmak veya şirketinizle hedef kitle müşterilerinizi buluşturmak için bir internet sitesi açtınız. İçeriğiniz sağlam, ürünler kaliteli… Ama sitenizin ziyaretçi sayısı yerlerde, hiçbir yazıya yorum yapılmadığı gibi, satışlarınıza da yansıyan olumlu bir hava yok. Ne yapacaksınız? İnternetten vazgeçip eski moda tekniklere dönmek kesinlikle bir çözüm değil! Sorun neyi yaptığınızda değil, nasıl yaptığınızda. Hosting olarak bilinen barınma hizmetleri başta olmak üzere, örneğin linux hosting kurulumu gibi bir hizmet alarak öncelikle sitenizin altyapısını sağlamlaştırabilirsiniz. Böylece bilgisayar korsanlarına karşı güvenlikli, hızlı işleyen bir internet sitesine sahip olursunuz. Bu hız ve güvenlik sayesinde, sayfalar arası geçişlerde donma yaşanmaz ve ziyaretçileriniz de sıkılıp siteyi terk etmez.

Php hizmeti sunması, başta wordpress olmak üzere pek çok içerik bilgi sitesi ile uyumlu olması, php bazlı forum kanallarının kurulabilmesi ve kullanım kolaylığı nedeniyle linux tipi barındırma sistemleri sıkça kullanılsa da, asp teknolojisi üzerinden yürüyen ve asp, asp.net yazılımlarına uygun platforma sahip windows hosting de tercih edilen barındırma hizmetleri arasındadır. Teknik terimlerle ilgilenmiyor olabilirsiniz, hiç sorun değil. Serneta İnternet Hizmetleri kapsamında ihtiyaç duyduğunuz tüm desteği vermeye hazır. Başta hosting ihtiyaçları olmak üzere, toplu sms hizmetleri, ssl sertifikası, dedicated server, vds server, hazır vhmcs tema veya özel tasarım temalara sahip web tasarımları ve daha fazlasını Serneta sizlere sunuyor. İnternet sitenizin içeriğine dair fikirlerinizi geliştirin, projenizi detaylandırın. Sitenin kurulumundan altyapısının sağlamlaştırılmasına kadar tüm adımları aşama aşama onaylayacağınız büyük bir proje haline getirelim. Anlaştığımız teslim gününde size internet sitenizi tam çalışır şekilde, binlerce hatta milyonlarca ziyaretçiyi kaldırabilecek bir altyapıyla birlikte teslim edelim. Tek yapmanız gereken, her ne yapıyorsanız aynen ona devam etmek. Kişisel markanız için yazılar yazmaya devam edin, firmanız için ürünler ve hizmetler tasarlayıp sunmaya devam edin. Bırakın markanızı bir adım öteye taşıyacak olan teknolojik atılımı bizler projelendirelim. Uzman bilgi işlem ekip desteği sayesinde fonksiyonel bir tasarıma sahip eşsiz bir internet sitesi sahibi olacaksınız. Teknoloji çağında rakiplerinizin önüne geçmenizin yolu, internet sitenizde yatıyor.

İnternet sitenize sağlam bir altyapı kurdunuz, her bölüm tıkır tıkır işliyor. Sayfalar arasında jet hızıyla ilerleyebiliyorsunuz, donma yaşanmıyor. Web tasarımınız marka yönetiminizle paralel olacak biçimde özelleştirilmiş, kullanıcı kolaylığına sahip pratik bir arayüz kullanımı mevcut. Ssl güvenlik sertifikaları sayesinde site üzerinde yapılan alışverişler güvence altında. Evet, internet siteniz çok güzel. Ama bu ziyaretçilerin gelmesi için yeterli mi? Bir sürü internet sitesi ve bir sürü farklı tüzel ve gerçek kişiliğin oluşturduğu bu kalabalık içerisinde hedef kitlenizi nasıl sitenize çekeceksiniz? İşte bu noktada, seo hosting hizmeti devreye giriyor. Anahtar kelimelerin arama motorlarına girilmesiyle başlayan süreç, ürünleriniz ve hizmetlerinizle ilgilenen potansiyel müşterilerin hiçbir rakibe uğramadan, hedeften sapmadan doğruca sizin internet sitenize gelmelerini sağlıyor. Eski devirlerde olduğu gibi satıcının kapı kapı dolaşıp müşterilerine gitmesine gerek kalmadı. İnternet teknolojilerini en etkin biçimde kullanan bilinçli satıcılar artık kimsenin kapısına gitmek zorunda değil, tam aksine potansiyel müşteriler kendileri geliyor. İnternet sitenizi seo teknikleriyle birlikte görünür kılıyor ve kullanıcıları sitenize çekiyoruz. Siteye gelen kullanıcılar, hızlı çalışan altyapı ve samimi web tasarımı sayesinde internet sitesinde biraz daha fazla vakit geçirmeye başlıyor. En hassas oldukları o anda, siz devreye girerek ürünleriniz ve hizmetlerinizin kalitesiyle en etkileyici son hamleyi yapıyorsunuz. Sürdürülebilir ticari başarılarınızı artık internet sitenizde yazacaksınız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir