Sponsor Yazılar

Gömlek

Düz modellerden desenlilere, kare kesimlerden çiçekli modellere kadar çeşitli gömlek modelleri sitemizde yer almaktadır. Gömlek markaları ve modellerimiz sitemizde yer almaktadır. Gömleklerde slim fit kesim dar modeller yer almaktadır. Comfort fit gömlek modellerimiz zevkinize uygun olarak tasarlanmıştır.

Modern Gömlekler
handikap güvenilir mi
Kategorinin en çok satanları alanında ise yeni sezon geriye doğru yakalı ve yuvarlak yakalı modeller sitemizde yer almaktadır. Gömlek modellerimizin yakaları da sivri uçlu ve yuvarlak kesime sahiptir. Slim fit kesim modelde gömleklerde düğmeler gömleğe uygun detaylardan oluşmaktadır. Damat ve Tween markaların comfort ve slim fit kesim modelleri de sitemizde bulunmaktadır.

Kaliteli Gömlek Modelleri

Uygun fiyata son kaliteli modelleri ve markalarımızı satın alabilirsiniz. Gömlek modellerimiz son kaliteye sahip kumaşlardan üretilmektedir. Ofis ve günlük hayatta rahatlıkla giyilebilecek modeller de sitemizde yer almaktadır. Süper slime sahip gömlek modelleri ve daha fazlası sitemiz de yer alan sayfalarda yer almaktadır. Düz modellerden desenli modellere kadar pek çok seçeneği www.damattween.com sitemizden ayrıntılı olarak da inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir