Sponsor Yazılar

Esenyurt’un Çehresini Değiştiren Proje

Sektörde farklı projeler ile isminden uzun süre söz ettirecek olan Özyurtlar İnşaat NCadde Agora isimli projesi ile Esenyurt’un merkezinde iş dünyasını bir araya getiriyor. Modern mimari yapısı ve sistematik tasarım ile 1+0, 1+1, 2+1 modellemeler ile ihtiyaca göre daireler alıcılarıyla buluşmayı bekliyor.

NCadde Agora’da Yerinizi Alın

NCadde Agora sadece modern çizgileri ile ön plana çıkan bir proje değil aynı zamanda sosyal ihtiyaçların ve estetik duruşun tüm detayları dikkate alınarak tasarlanmış, üst kat bölümlerinde residence dairelerin yer aldığı toplamda 24.500 m alana yayılmış bir proje olarak tanımlanabilir. Home ofis anlayışına farklı bir çizgi kazandıran NCadde Agora projesi ile daha verimli çalışma alanlarına sahip olacağınız gibi sosyal yaşam alanları ile de birçok avantajdan yararlanabileceksiniz. Otopark, teknik alanlar ve depo alanlarının yanı sıra zemin katta 13 adet farklı büyüklükte işyeri yerleşimine sahip olan bu NCadde Agora projesi tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlandı. Özyurtlar İnşaat güvencesi ile sizlere sunulan bu avantajlardan yararlanmak için NCadde Agora İletişim linkine tıklayabilir ve tüm sorularınıza kapsamlı cevaplar bulabilirsiniz.

NCadde Agora Her Bütçeye Hitap Ediyor

Konforun, estetiğin ve modern dokunuşların tek bir çizgide buluştuğu proje olan NCadde Agora’da sizde yerinizi almak ve her bütçeye uygun olarak tasarlanmış fiyat aralıklarına göz atmak için NCadde Agora projesinin resmi paylaşım sayfasına göz atmalısınız. NCadde Agora projesi ve tüm gelişmeler hakkında detaylı bilgiler bulabileceğiniz NCadde Agora projesinin sosyal platform sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir