Sponsor Yazılar

Dokuma Etiket Çekiciliği

Dayanıklılık ve görsellik açısından dokuma etiket modelleri oldukça sık kullanılan etiket çeşitleri olmaktadır. Hemen hemen bütün tekstil işlerinde kullanılan bu etiketler ile markanın imajının korunumu ve görüntü şıklığı sağlanabilmektedir. Markanın ürün üzerindeki değer ve albenisi açısından büyük önem taşımaktadır.

Dokuma Etiket Çeşitleri

Üretim şekli ve kalite çeşidine göre farklılık gösteren dokuma etiket çeşitleri, saten, atkı saten ve tafta olarak adlandırılabilir. Üretmiş olduğu ürüne kalite anlamında güvenen her firma marka prestiji açısından dokuma etiket çeşitlerini kullanır. Çünkü bu etiketin kalıcılığı diğer etiket seçeneklerine göre daha kalıcıdır. Ürün yaşadıkça ve kullanıldıkça da hiçbir problem ile karşılaşılmamaktadır.

İmalatı Nasıldır?

Üretim aşamasında gerçekleştirilecek olan ilk işlem grafik çalışmaları olarak gözükmektedir. Renk seçimi, ölçü seçenekleri ve kalite tercihi ile doğru bir etiket oluşturulmaya çalışılır. Daha sonra da bu işlemin çizimi gerçekleştirilir. İmalat aşamasında da parlatma, sim ve gofre gibi işlemler ile daha güzel bir görünüm elde edilebilir. Daha sonra da normal ya da lazer kesim ile istenilen ebatta kesimler gerçekleşir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir